Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PABLO MOLINS, EL DARRER FITXATGE DEL SILLA CF
PABLO MOLINS, EL DARRER FITXATGE DEL SILLA CF
10/04/2014
PABLO MOLINS, EL DARRER FITXATGE DEL SILLA CF
L'esquerrà tanca el capítol d'incorporacions d'enguany
MOLINS

A poques hores que finalitze el termini per a poder fitxar aquesta temporada en Primera Regional, el Silla CF ha continuat movent-se en el seu intent per tindre la plantilla més qualificada possible per a aconseguir la meta de l'ascens de categoria i avui mateix ha tancat la incorporació de Pablo Molins Lara “Pablo Molins” (03-01-86), futbolista de banda esquerra amb una dilatada trajectòria esportiva.

 

Format en les categories inferiors del València CF, el seu recorregut pel futbol regional és ampli després d'haver militat en la UD Oliva, UD Puçol, Paterna CF, DREC. Saguntí, SC Requena, Massanassa CF, UD Carcaixent i UD Joventut-Barri del Crist, club aquest últim d'on procedeix. El reforç de Molins és una petició expressa de l'entrenador, Xus Vendrell, i tanca el capítol de fitxatges d'enguany junt amb el de David Bitsadze, qui va debutar en la segona part contra el CD Joventut Picanya i va ser titular a Almussafes.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167