Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF CEDEIX LA SEGONA PLAÇA LLASTIMOSAMENT
EL SILLA CF CEDEIX LA SEGONA PLAÇA LLASTIMOSAMENT
07/04/2014
EL SILLA CF CEDEIX LA SEGONA PLAÇA LLASTIMOSAMENT
Un equip blanquet irrecognoscible perd a Almussafes ALMUSSAFES CF 2-0 SILLA CF
futbol 7 abril 3
futbol 7 abril
futbol 7 abril 2

Decepció  majúscula la que es van emportar els aficionats sillers que es van acostar al municipal d'Almussafes i, sobretot, i el més important per tant com hi ha en joc, els diferents estaments del club, després de comprovar en directe el mal partit d'un equip que va paréixer no jugar-se res en 90 minuts d'autèntic suplici per als interessos blanquets. Amb aquesta derrota tan dolorosa, el Silla CF cedeix la segona plaça, la que dóna dret a disputar la promoció d'ascens, en benefici de la UE L’Alcúdia que, com s’esperava, aquesta jornada no va fallar en la seua visita a Alfafar (2-5).

 

El partit va arrancar amb certes reserves per part de l'Almussafes CF que el conjunt de Xus Vendrell no va saber aprofitar per a imposar la seua jerarquia en la gespa, encara que els únics acostaments amb un poc de perill durant la primera meitat van ser sillers, inclòs un penal clar comés sobre Juanma que l'àrbitre (molt passota i sense pràcticament moure's del cercle del central) no va voler veure. Encara així, el futbol regnava per la seua absència i l'Almussafes, extraordinàriament motivat i emprant-se al màxim, no passava per dificultats i, a més, eixia a la contra a la recerca de sorprendre Lucas davant de la nul·la claredat d'idees d'un Silla erràtic, poc intens en el seu joc i sense aconseguir en cap moment imprimir la velocitat necessària al baló pel centre i les bandes perquè el rival patira darrere de l'esfèric, l'única manera de trencar l'equilibri existent que era el propòsit dels locals perquè després succeïra el que, per desgràcia, va passar en la segona meitat.

 

La represa va resultar el pitjor dels malsons. L'Almussafes va eixir a mossegar de principi a fi, decidit a anar a pel partit; mentre que el Silla pareixia estar totalment desconnectat de la trobada. El món al revés. L'equip sense aspiracions passava per damunt del conjunt que disputava una de les finals que ha d'afrontar fins a la conclusió de la Lliga. López, en el minut 50, posava el 1-0 i després d'una tímida reacció visitant amb una cabotada al pal d'Aitor, Carlos Sánchez “Xupi” establia el 2-0 en el 65´. A partir del segon tant de l'Almussafes, l'esquadra del Morera va ser la imatge de la impotència i un voler i no poder que va arribar a desesperar a propis i a estranys. L'expulsió del local Mario a penes va alterar la decoració del xoc per a felicitat de l'Almussafes i emprenyament generalitzat en l'entorn siller, ja que no es va encertar a entendre què havia passat per a completar una de les pitjors actuacions en aquesta campanya, just quan més transcendència tenen els partits.

 

El Silla CF és relegat al tercer lloc i haurà de remar contra corrent en el seu mà a mà amb la UE L’Alcúdia amb l'únic avantatge que, en cas d'empat a punts, l'equip beneficiat seria el banquet en comptar amb el goal-average particular guanyat.

 

La cita següent serà el dissabte dia 12, a les 17:30 hores al Miguel Monleón (L’Alter) de Picassent, contra la UE Vall dels Alcalans.

 

Xus Vendrell va disposar la següent alineació a Almussafes: Lucas, Raúl, Óscar, Fran (Andrés, m. 76), Damián, David Bitsadze (Cèsar, m. 62), Xiri (Álex Curado, m. 55), Ruiz, Juanma (Iván, m. 50), Machancoses i Aitor.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167