Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IKER GUANYA DE NOU A LA LOCALITAT DE BENISSA
IKER GUANYA DE NOU A LA LOCALITAT DE BENISSA
25/03/2014
IKER GUANYA DE NOU A LA LOCALITAT DE BENISSA
Per tercer any consecutiu
IMG-20140323-WA0013
CAM00981

Per tercer any consecutiu el corredor de Silla, Iker Bonillo Martín, es proclama vencedor de la prova disputada a la localitat de Benissa a Alacant.  El passat 16 de març en un circuit de muntanya molt dur, Iker va demostrar que continua amb els seus èxits per tot arreu. 

 

La carrera, com tots els anys, se celebra sobre un dels circuit més exigents de la temporada i més quan s’obri la temporada de ciclisme a tota la Comunitat i els corredors, fins i tot, no estan en plena forma.

 

Per altra banda, el  dia 23 va repetir triomf a Alacant capital en el trofeu Mar Alacant, sobre un circuit urbà imposant-se a l’esprint al grup. Així que, com podem veure, el canvi de categoria el porta impressionant.

 

També comentar la victòria d’Eric, el corredor de Llíria, i d’Ainara Albert en la categoria de fèmines corredora de Picassent, tot i que ambdós pertanyen al club. L’equip, sens dubte, està demostrant el bon inici de la temporada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167