Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > "MOJATE POR JANAMORA": 12 HORES DE NATACIÓ I ACTIVITATS SOLIDÀRIES A BENEFICI D'ETIÒPIA
"MOJATE POR JANAMORA": 12 HORES DE NATACIÓ I ACTIVITATS SOLIDÀRIES A BENEFICI D'ETIÒPIA
24/03/2014
"MOJATE POR JANAMORA": 12 HORES DE NATACIÓ I ACTIVITATS SOLIDÀRIES A BENEFICI D'ETIÒPIA
Nadadors d'alt rendiment, esportistes amateurs i públic de totes les edats participaran el 30 de març en una gran jornada lúdica i esportiva a Silla
poster 12 h nadando por janamora 1

El diumenge 30 de març tindrà lloc a la piscina municipal de Silla una gran jornada lúdica i esportiva amb fins solidaris: 12 hores ininterrompudes de natació i altres activitats aquàtiques que pretenen sensibilitzar sobre la pobresa i la falta d’accés a l'aigua, i recaptar fons per a un projecte a Janamora (Etiòpia) impulsat per Ajuda en Acció.

 

L'esdeveniment està sent organitzat pel Club de Salvament i Natació de Silla junt amb Isabel Benito Puncel, entrenadora del club, pedagoga, psicòloga de l'esport de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana i voluntària d'Ajuda en Acció. Entre les seues activitats solidàries, Isabel va viatjar al juliol del 2012 a Janamora (Etiòpia), a fi d'elaborar un projecte de jocs per a promoure els drets dels xiquets i xiquetes d'aquella regió.

 

Tot allò que es recapte durant l'activitat es destinarà a un projecte de construcció de sistemes d'aigua (brolladors i pous) i el seu manteniment a Janamora que està finançant Ajuda en Acció. El projecte permetrà que més de 16.000 persones tinguen accés a l'aigua potable i reben formació per a gestionar aquest recurs essencial per a la vida.

 

Participaran nadadors/es de tots els clubs de natació i de salvament i socorrisme de la Comunitat Valenciana, així com del Centre de Tecnificació de la Petxina i del Centre d'Especialització a Cheste, junt amb alumnes del poliesportiu de Silla.

 

A més, la jornada està oberta a qualsevol persona que vulga participar, de qualsevol edat, perquè oferirà propostes per a tots els públics: activitats aquàtiques (natació, aquagym), exhibicions, activitats dirigides (palissa, etc.), oci per als més menuts (castell unflable) així com xarrades i tallers impartits per diferents professionals sobre temes relacionats amb la salut i l'esport. Hi haurà sorpreses i assistència de personalitats destacades de l'esport nacional i internacional.

 

Junt amb el Club de Salvament i Natació de Silla, col·laboren en l'organització i el finançament d'aquest esdeveniment el Club de Salvament i Natació Sirenes de Catarroja i altres entitats com l'Ajuntament de Silla junt amb empreses com Caixa Popular, Eulen, Mejoramostusfotos.com i Janamorasport. Donen suport, així mateix, la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana i el Centre de Tecnificació de la Petxina.

 

L'entrada costa només 2 euros, que es destinaran íntegrament al projecte. Es pot col·laborar, a més, amb aportacions en un compte fila 0 de Caixa Popular o per mitjà de la compra de productes de Comerç Just d'Ajuda en Acció que estaran a la venda durant la jornada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167