Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > TRES ATLETES COM A FINALISTES EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR
TRES ATLETES COM A FINALISTES EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR
24/03/2014
TRES ATLETES COM A FINALISTES EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR
Impressionant demostració de potencial del Club Atletisme Silla en el Campionat d'Espanya Júnior
CRISTINA 1.500 m.l. S. SEBASTIAN (2)
A. MICÓ  400 m.l. S. SEBASTIAN
ATLETAS EN  SAN SEBASTIAN

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Sant Sebastià el Campionat d'Espanya Júnior d'Atletisme en Pista Coberta. L'actuació dels atletes del Club Atletisme Silla ha tornat a ser prodigiosa, ja que ha col·locat tres atletes en llocs de finalista i s’ha situat com un dels clubs més potents del país en la categoria.

 

La migfondista Cristina García ha aconseguit la medalla de plata en 1.500 ml amb una marca de 4'47”, la seua millor marca en la distància. Aquesta atleta completa així un hivern magnífic en què ha sigut campiona de la Comunitat Valenciana i una de les atletes espanyoles més destacades en les proves de Camp a Través.

 

Albert Micó ha aconseguit la medalla de bronze en 400 ml que uneix al títol de campió de la Comunitat Valenciana en la mateixa distància. El seu registre, 49”29 centèsimes suposa marca personal. El també velocista Oscar Espí, campió de la Comunitat Valenciana en 60 ml, ha sigut 5é a Sant Sebastià en la mateixa distància.

 

L'actuació s'ha completat amb la participació en la prova de 1.500 ml femenins de les atletes Marta Albero i Alba Escribano que han aconseguit l’11a i 13a posició respectivament.

 

Aquesta competició tanca la temporada de pista coberta en què el club ha obtingut uns resultats espectaculars que donen continuïtat al potencial mostrat en les últimes temporades.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167