Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ALCALDE SERAFÍN SIMEÓN VISITA ELS TREBALLS DEL CAMP DE FUTBOL
L'ALCALDE SERAFÍN SIMEÓN VISITA ELS TREBALLS DEL CAMP DE FUTBOL
05/03/2014
L'ALCALDE SERAFÍN SIMEÓN VISITA ELS TREBALLS DEL CAMP DE FUTBOL
Per substituir la gespa artificial del camp de futbol 11
VISITA CAMP FUTBOL 6
VISITA CAMP FUTBOL 1
VISITA CAMP FUTBOL 2
VISITA CAMP FUTBOL 3
VISITA CAMP FUTBOL 5

L’alcalde, Serafín Simeón, i el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, han visitat aquest matí el camp de futbol per veure com s’estan desenvolupant  els treballs per substituir la gespa artificial, que està previst que finalitzen en dues setmanes.

 

Gràcies a una subvenció de la Diputació de Valencia es pot canviar la gespa  del camp de futbol 11, que està molt deteriorada i plena d’escalons, per una altra de millor qualitat. Al setembre, l’alcalde Serafín Simeón va signar un conveni de col·laboració amb el president Alfonso Rus amb l’objectiu de posar en marxa projectes de millora i recuperació d’infraestructures locals. S’acordà que aquestes millores afectaren les instal·lacions esportives. Aquesta millora del camp també permetrà, a més de fer un camp de qualitat, que s’eviten lesions, ja que és un camp que s’aprofita tots els dies de la setmana pels xiquets a l’hora d’entrenar.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167