Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > NOVES CISTELLES AL POLIESPORTIU MUNICIPAL
NOVES CISTELLES AL POLIESPORTIU MUNICIPAL
13/02/2014
NOVES CISTELLES AL POLIESPORTIU MUNICIPAL
Una necessitat requerida per l'augment d'alumnes en aquesta disciplina esportiva
IMG_8157
IMG_8170
IMG_8138
IMG_8182

Els alumnes del Club de Bàsquet de Silla ja disposen de nova pista i noves cistelles per als seus entrenaments. Una necessitat requerida per l'augment d'alumnes en aquesta disciplina esportiva, que s'ha vist resolta recentment al poliesportiu municipal i que permet que tota la pràctica del bàsquet al nostre municipi ja es realitze completament dins del pavelló i en la pista exterior. D'aquesta manera, es deixen d'utilitzar  les instal·lacions d'alguns col·legis que deixaven les seues instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport.

 

Les cistelles instal·lades, totalment homologades, permeten la baixada dels taulers, de tal manera que es poden utilitzar per a la pràctica del bàsquet des dels xiquets més xicotets fins als sèniors.

 

Un dels principals objectius de la nova Junta Directiva del Club de Bàsquet Silla des del passat mes d'abril ha sigut fomentar i divulgar l'esport de bàsquet en aquest municipi. De fet es va realitzar el primer torneig intern escolar de bàsquet Ciutat de Silla amb la finalitat de captar alumnes per a l'Escola de Bàsquet. Fruit d'això va ser la incorporació al Club de Bàsquet Silla d'aproximadament 30 alumnes nous per a practicar aquest esport, cosa que va comportar que el pavelló municipal no tinguera espai suficient per a poder practicar-lo.

 

A partir d'ací van començar les negociacions amb l'alcalde Serafín Simeón i el regidor d'Esports Marcos Zaragozá, que van entendre a la perfecció la necessitat establir una nova pista de bàsquet als exteriors del pavelló municipal, ja que en l'interior estava molt saturat i els equips havien de compartir pista i entrenar en mitja pista cadascun.

 

Van començar els treballs per a esmenar el problema i la pista exterior es va pintar sobre una pista de tenis. Una marcació de la pista que va ser duta a terme per l'Escola Taller de Pintura de l'Ajuntament de Silla. Quan passaren les vacances de Nadal, finalment, es van poder instal·lar les cistelles.

 

Aquesta pista exterior serà usada pels equips infantil, cadet, júnior, sub21, sènior A i sènior C, Els alumnes més xicotets, que corresponen a les categories de prebenjamí, benjamí i aleví, estaran entrenant sempre dins de les pistes interiors del pavelló, almenys durant els mesos d'hivern.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167