Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > FÀCIL TORNADA AL TRIOMF
FÀCIL TORNADA AL TRIOMF
20/01/2014
FÀCIL TORNADA AL TRIOMF
Els blanquets s'imposen amb claredat en el Morera. SILLA CF 3-0 UNIÓ BENETÚSSER-FAVARA CF
SILLA C.F
CELEBRACIÓN
CORNER
JUGADA
PETETE

No podia tornar-se a repetir la història de l'anterior jornada davant del Sollana CF en el mateix escenari, davant de la nostra afició, i el Silla CF va eixir des del principi disposat a no deixar-se sorprendre per un dels últims en la classificació del grup V de Primera Regional com és la Unió Benetússer-Favara CF.

 

El conjunt siller va assumir el control de l'esfèric i, amb major claredat d'idees i intensitat, va anar tancant en la seua àrea el seu rival, que a penes va poder aguantar la pressió durant 24 minuts, el temps que va tardar el Silla CF a perforar la porteria visitant. Una impressionant jugada d'Iván per banda dreta, digna de Primera Divisió, va finalitzar amb el passe de la mort a Petete perquè el davanter blanquet només haguera d'espentar el baló al fons de les malles. Era el 1-0 que trencava l'oposició d'un Benetússer-Favara inferior. El Silla va anar intensificant encara més la possessió del baló amb un participatiu Cèsar que assistia una vegada i una altra a Iván i Juanma per a obrir espais amb l'objectiu que Aitor i Petete crearen les suficients oportunitats de gol per a ampliar la renda sillera en el marcador.

 

La pel·lícula de la segona part va ser un autèntic monòleg local. Lucas era un mer espectador amb la incapacitat del Benetússer-Favara per a arribar als seus dominis, en part gràcies a la seguretat defensiva de la parella de centrals formada per Óscar i Xiri i la labor d'un centre del camp que va continuar assistint contínuament balons a la davantera fins al punt de provocar l'expulsió del visitant Roberto Notari (58´). Una gran cavalcada “made in Petete”, a pesar dels bots tan irregulars que donava el cuir pel mal estat de la gespa artificial del Vicent Morera, la va culminar en el 60´Aitor en el 2-0 que tancava el partit si no ho estava ja… atesa la diferència que existia entre ambdós contendents. A partir d'aquest moment, el Silla va marrar diverses ocasions fins que en el minut 80 l'incorporat en el segon acte, Cheti, va batre el porter del Benetússer-Favara establint el 3-0 definitiu. Cal destacar el debut del migcentre del filial Edu Ferri, que va entrar en el camp en substitució de Cèsar.

 

El Silla CF segueix segon en la taula empatat a 30 punts amb la UE L’Alcúdia a l'espera de visitar el diumenge dia 26 el camp municipal de València Tres Creus, a partir de les 19:00 hores, on s'enfrontarà a l'Esportiu la Rambleta CF.

 

Manolo Castaño va alinear davant del Benetússer-Favara CF, Lucas, Carrasco, Xiri (Fran, m. 82), Óscar, Dufau, Juanma (Cheti, m. 70), Renzo, Cèsar (Edu, m. 63), Iván, Petete i Aitor (David, m. 75).


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167