Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA S'IMPOSA 7,5 A 0,5 A L'ALBAIDA
L'ESCOLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA S'IMPOSA 7,5 A 0,5 A L'ALBAIDA
16/01/2014
L'ESCOLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA S'IMPOSA 7,5 A 0,5 A L'ALBAIDA
El Silla compta, en la seua majoria, amb una edat mitjana de 10 anys
CIMG0018
CIMG0013
CIMG0016
CIMG0017

Comença el Campionat Interclubs d'Escacs i l'equip de l'escola de Silla juga en primera provincial després d'ascendir dues categories seguides. La primera trobada de la temporada es va disputar al  Casal Jove del nostre municipi.

 

El contrincant va ser l'equip visitant d'Albaida que va arribar amb els seus millors taulers, amb una mitjana d'edat que rondaria els 50 anys. Una dada a destacar per la diferència d'edat amb els jugadors del Silla, amb una mitjana de 9/10 anys. Els jugadors d'Albaida van anar caient, un rere l'altre, i només un jugador va poder aconseguir un empat. 

 

Set victòries i unes taules col·loquen l'escola López Instal·lacions de Silla com a líders del grup.  Aquests xiquets tan xicotets no tenen límits, ni el seu capità José Emilio Calabuig, que anuncia que prompte formarà amb 8 xiquets en una categoria que és per a adults. La primera alineació de la temporada va ser: Ignasi Zaragozá, José Antonio García, Adrián Costa (14 anys), Marc Carbonell (10 anys), Nieves Sanleón (9 anys), José Calabuig (10 anys), José García (8 anys) i Alberto Montero (9 anys). D'altra banda, el primer equip de Silla va acudir a Sueca amb algunes baixes i va perdre per un ajustat 5 a 3.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167