Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MAL COMENÇAMENT PER AL SILLA CF
MAL COMENÇAMENT PER AL SILLA CF
13/01/2014
MAL COMENÇAMENT PER AL SILLA CF
Igualada que no entrava en els càlculs sillers SILLA CF 2-2 SOLLANA CF
futbol 5
futbol 1
futbol 2
futbol 3
futbol 4

Els errors individuals minaren les opcions de victòria del Silla CF, però no és menys cert que l'equip blanquet va distar molt de ser l'aspirant a l'ascens que es pressuposa davant d'un rival feble que va traure petroli gràcies a les nombroses facilitats que va trobar en el Vicent Morera. Mal començament d'any per a un Silla que paradoxalment recupera aquesta jornada la segona plaça de la taula després que la UE l’Alcúdia perdera en el seu feu contra l'Alcàsser CF (0-2), en canvi, veu com l'Algemesí CF ja es distancia amb el lideratge a vuit punts. Ni la notícia de la derrota de L’Alcúdia va ajudar a fer que el conjunt de Manolo Castaño amarrara un triomf que es considerava fonamental per a no perdre terreny en la Lliga.

 

El Silla CF va tardar un món a entrar en el partit. Amb pocs arguments futbolístics el Sollana CF va tindre controlats en la primera mitja hora de joc els homes més importants dels locals. Les constants protestes unides a les pèrdues de temps i el poc futbol que van voler posar en pràctica els visitants van paréixer fer mossa en els sillers que només, a partir del minut 30, a través de les llampades de qualitat d'Andrés i la baralla de Petete dalt van posar a prova el porter Robert. El Silla va poder anar-se'n al descans amb avantatge en el marcador en una rematada de cap forçat de Renzo, a l'eixida d'un córner botat des de l'esquerra per Petete, i en un rebot en àrea xicoteta que va descol·locar el porter i el baló va eixir fora per poc.

 

En la segona part, l’encontre pareixia transcórrer per les mateixes vies que en la primera, amb un Silla desencertat i el Sollana esperant arrere per si sonava la flauta amb la porteria a zero. I en contra del que era d'esperar, la flauta va sonar i de quina manera. En el minut 52, pèrdua de baló de Raúl Valero al centre de la defensa, l'esfèric és recuperat per David Regal, qui de tir ras i ajustat al pal esquerre bat a Lucas. Increïble però cert: 0-1. Tocava remar i el Silla ho va fer. En a penes dos minuts (67´ i 69´) Machancoses i Petete van donar la volta a l’encontre portant una tranquil·litat irreal a l'afició del Morera, ja que els blanquets, amb el Sollana pràcticament entregat, van tornar a fallar en el minut 88 en una galopada per banda dreta de l'atac blanquiblava que va finalitzar prop de la línia de fons amb un centre al cel caient l'esfèric en el cor de l'àrea local i al capdavant de David Escribà, el qual sense oposició i amb Lucas sota els pals va enviar el cuiro al fons de les malles. De nou, el Silla en el temps de descompte es va llançar a per la victòria a la desesperada i va tancar al Sollana en els seus dominis, encara que ja era massa tard per a heroïcitats. Decepció entre la parròquia blanquet congregat al Vicent Morera.

 

Castaño va disposar el següent onzé titular per a enfrontar-se al Sollana: Lucas, Carrasco, Raúl (Machancoses, m. 57) (Juanma, m. 82), Óscar, Damián, Iván, Xiri, Renzo, Andrés (Jordi, m. 87), Petete i Aitor (Cèsar, m. 57).

 

Abans de l'inici del partit es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de Vicent Gomar, exfutbolista del Silla CF.

 

El conjunt siller iniciarà la segona volta del campionat rebent a la Unió Benetússer-Favara CF dissabte que ve dia 18, a les 17:15 hores.

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167