Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF FA PINYA EN EL SOPAR ANUAL DEL CLUB
EL SILLA CF FA PINYA EN EL SOPAR ANUAL DEL CLUB
08/01/2014
EL SILLA CF FA PINYA EN EL SOPAR ANUAL DEL CLUB
El restaurant rostidor Puerta de Hierro de Beniparrell va acollir per segon any consecutiu el sopar
DSC_0261
DSC_0157
DSC_0216
DSC_0235

El restaurant rostidor Puerta de Hierro de Beniparrell va acollir per segon any consecutiu el sopar que anualment organitza el nostre club i que s'està convertint en una cita quasi obligada en cada començament d'any. A l'esdeveniment van acudir la totalitat dels directius, la majoria de jugadors dels dos equips amateurs amb els seus respectius cossos tècnics, els entrenadores de l'Escola i els seus ajudants, a més de diverses persones que col·laboren amb el Silla Club de Futbol i que van ser invitades pel club.

 

Després de degustar el sopar perfectament servit per Puerta de Hierro va prendre la paraula el president del Silla, Ricardo Peris, el qual, després de felicitar l'any, va apel·lar a “la unió de tots per a aconseguir els objectius que ens hem marcat aquesta temporada des de baix, amb la reestructuració tan positiva que s'ha iniciat enguany en l'Escola i la resposta que ha existit que ens permet pensar més que mai en l'il·lusionant treball de futur que hi ha per davant, fins a la meta de l'ascens del primer equip. El Silla CF som tots i entre tots hem d'aconseguir que aquest club és possible sense la presència d'una persona”, en clara al·lusió al paper imprescindible que desenvolupa en l'actualitat  el màxim dirigent blanquet. Ningú no pot negar que bona part de la viabilitat del projecte que s'està duent a terme en l'entitat de 1927 passa una vegada més perquè el Silla CF ascendisca a Preferent després de l'últim descens “i d'això ens hem de conscienciar tots; no és una pressió, és la realitat”.

 

El màxim mandatari siller també va confirmar que l'Ajuntament li ha comunicat en els últims dies el retard “com a mínim d'un mes” de l'inici de les obres de substitució de la malparada gespa artificial del Vicent Morera per culpa d'uns problemes burocràtics que han sorgit en l'adjudicació de l'empresa. Recordem que el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá, va anunciar públicament fa unes setmanes en la presentació de l'Escola que el canvi de la gespa començaria l'última setmana de desembre. “Portem tant esperant que continuarem creient un poc més en la paraula i el compromís de l'Ajuntament perquè, en cas contrari, com ja sabeu massa, fa temps que me n'haguera anat”, va dir Ricardo Peris.

 

El club va sorprendre tots els assistents al sopar amb l'entrega d'unes parques esportives de passeig gràcies al benefici econòmic obtingut enguany en la venda de la  loteria de Nadal. 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167