Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PARTICIPA A LA II EDICIÓ DE LA SANT SILVESTRE DE SILLA!
PARTICIPA A LA II EDICIÓ DE LA SANT SILVESTRE DE SILLA!
27/12/2013
PARTICIPA A LA II EDICIÓ DE LA SANT SILVESTRE DE SILLA!
La fi és recaptar fons destinats a Càritas i al Menjador Social
SanSilvestre2013

Demà no et pots perdre la II Sant Silvestre Solidària de Silla. Un recorregut urbà no competitiu de 5  quilòmetres, que començarà a les 7 de la vesprada a la plaça del Poble i finalitzarà al mateix lloc. La carrera, organitzada per l'Ajuntament de Silla, el Club d'Atletisme de Silla i Triamics i el Club Triatló de Silla, va servir per a recaptar  fons per a les associacions benèfiques. Per això,  la inscripció a la prova no serà monetària, sinó que els participants col·laboraran amb aliments no peribles destinats a Càritas i al Menjador Social de la Parròquia de Sant Roc.

 

L’any passat hi havia molt d’ambient en la primera edició que va estar marcada, sens dubte, per l'alt índex de participació dels veïns i veïnes del nostre municipi que van mostrar el seu costat més solidari. Més de 500 persones van decidir córrer aquesta carrera i tal va ser la quantitat d’aliments que es van arreplegar, que les dues associacions van afirmar que la carrera va cobrir molt bé les expectatives.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167