Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA VA DONAR FI A LA MILLOR TEMPORADA DE LA HISTÒRIA
EL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA VA DONAR FI A LA MILLOR TEMPORADA DE LA HISTÒRIA
26/12/2013
EL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA VA DONAR FI A LA MILLOR TEMPORADA DE LA HISTÒRIA
Marc Carbonell campió de l'Open Nacional d'Escacs de Silla
DSC01688
DSC01660
DSC01679

L’Escola d'Escacs López Instal·lacions de Silla va donar fi a la temporada 2013 dilluns passat i va fer un homenatge a molts xiquets de l'escola que tantes alegries han donat l'any que finalitza.  Es va rendir un homenatge a tots ells i es va destacar el Subcampionat Autonòmic a Canals i els títols de campió provincial i autonòmic de José García. També, com no, el triomf de Marc Carbonell en l'Open Nacional de Silla i de José Calabuig, campió del Circuit Joc Net de València. Sens dubte, molts èxits de l'escola i la millor temporada de la història sense oblidar els majors que enguany van quedar campions autonòmics i d'Espanya.

 

D'altra banda, el passat cap de setmana es van celebrar a Silla dos grans tornejos d'escacs: un per a jugadors majors de 10 anys sense límit d'edat i un altre per a xiquets Sub-10 i Sub-8.  El Club i l'Escola van quedar en el més alt. Van guanyar el torneig absolut David Martín Ayala i el de xiquets Marc Carbonell Sancho.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167