Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > LA MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L'HORTA SUD DESENVOLUPA PLANS INTEGRALS D'OCUPACIÓ
LA MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L'HORTA SUD DESENVOLUPA PLANS INTEGRALS D'OCUPACIÓ
16/12/2013
LA MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L'HORTA SUD DESENVOLUPA PLANS INTEGRALS D'OCUPACIÓ
L'any passat 77 veïns de la comarca van trobar treball gràcies a aquests programes

La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud desenvoluparà, un any més, els plans integrals d'ocupació, uns programes cofinançats pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu per a la Comunitat Valenciana 2007-2013, i que tenen com a finalitat millorar l’ocupació dels col·lectius que presenten majors dificultats per a accedir al mercat laboral.

 

Concretament, es desenvoluparan dos projectes, un dirigit a desocupats de llarga duració majors de 45 anys i un altre per a menors de 30, un treball que ja s'està executant a través de la Mancomunitat, amb la contractació de 6 agents d'inserció laboral que, fins al pròxim 31 de maig, s'encarregaran de desenvolupar aquests programes que atendran un mínim de 200 participants.

 

Durant els pròxims mesos, els tècnics visitaran les empreses de la comarca per poder analitzar el panorama actual i poder així oferir perfils ajustats a les necessitats que detecten. Aquestes actuacions es desenvoluparan en col·laboració directa amb totes les agències de desenvolupament local dels 20 municipis de la comarca de l'Horta Sud i el Centre SERVEF de referència.

 

D'aquesta manera, la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud pretén facilitar la inserció laboral de les persones desocupades de l’Horta Sud, a través d'un itinerari d'inserció individualitzat per a permetre una major preparació i un millor accés al mercat laboral.

 

Per a això, entre altres actuacions, els participants rebran atenció personalitzada, així com diferents tallers i cursos relacionats amb tècniques de recerca d'ocupació i motivació a l'autoocupació, com ara aprendre a elaborar un currículum o saber afrontar una entrevista de treball.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167