Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MARC CARBONELL SANCHO DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, SUBCAMPIÓ EN L'HOTEL BALI
MARC CARBONELL SANCHO DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, SUBCAMPIÓ EN L'HOTEL BALI
09/12/2013
MARC CARBONELL SANCHO DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, SUBCAMPIÓ EN L'HOTEL BALI
L'Hotel Bali de Benidorm ha acollit, del 5 al 8 de desembre, els campionats nacionals per edats
Marc Hotel Bali
IMG_4494

L’Hotel Bali de Benidorm ha acollit, del 5 al 8 de desembre, els campionats nacionals per edats, denominats “Nuevas Generaciones”.  Un esdeveniment on acudeixen representants de quasi totes les comunitats autonòmiques i competeixen durant tres dies a veure qui és el millor d'Espanya a l'hivern.

 

En la categoria Sub-8, José García Molina va liderar diverses jornades el torneig, però al final va perdre dues partides decisives i va quedar en vuité lloc. En Sub-10, els quatre xiquets de l'escola van oferir un espectacle continu de bons escacs.  Marc Carbonell que va començar amb algunes taules, en un final de torneig impressionant, va aconseguir quedar subcampió. Excel·lent torneig tenint en compte que és el seu primer any en Sub-10.

 

Empatada en el sisé lloc, Nieves Sanleón va realitzar un gran torneig i va ser la primera de les dones. Amb el 50% dels punts va quedar José Calabuig, que va perdre contra el campió i el subcampió del torneig, però va jugar un gran escacs.  El següent de l'escola va ser Alberto Montero que va aconseguir el seu objectiu de fer bloc de l'Internacional. 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167