Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > GRAN PRESENTACIÓ DE L'ESCOLA AMB FINAL FELIÇ
GRAN PRESENTACIÓ DE L'ESCOLA AMB FINAL FELIÇ
09/12/2013
GRAN PRESENTACIÓ DE L'ESCOLA AMB FINAL FELIÇ
El regidor d'Esports va anunciar l'inici de les obres al Vicent Morera l'última setmana de desembre
IMG_2369
IMG_2351
IMG_2356
IMG_2363
IMG_2365
IMG_2367
IMG_2386
IMG_2370
IMG_2373
IMG_2374
IMG_2378
IMG_2381
IMG_2383
IMG_2361
IMG_2388
IMG_2391
IMG_2394
IMG_2397
IMG_2398

La totalitat dels equips que componen l'Escola del Silla Club de Futbol en la temporada 2013/14 van botar un a un al terreny de joc del Vicent Morera fins a conformar el nom de SILLA CF sobre la gespa davant de les contínues i nombroses ovacions dels més de 400 espectadors que van acudir a un acte tan emotiu com brillant per al sentiment blanquet. Des del Juvenil “A” fins al conjunt Querubí van ser anomenats per megafonia tots els jugadors sillers dels 17 equips de l'Escola amb els seus respectius tècnics i ajudants. A la presentació del Futbol Base del club esportiu degà de Silla va acudir l'alcalde de la nostra localitat, Serafín Simeón; el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá, i en representació del principal partit de l'oposició en la corporació municipal, Felipe García (PSPV-PSOE).

 

El director de l'Escola, Arturo Calaforra, va ser l'encarregat d'obrir els discursos reivindicant, una vegada més, la substitució de la gespa del Morera “per a poder treballar en condicions”, a la qual cosa es va unir, posteriorment, el recordatori del nostre president, Ricardo Peris, de la paraula que li va donar l'Ajuntament sobre aquest tema per a continuar aquest estiu al capdavant del Silla CF i el seu agraïment “a pares, alumnes i entrenadores pel seu suport i la paciència, sacrifici i treball que estan duent a terme, a pesar de tots els impediments existents perquè el Silla CF siga el motiu d'orgull que és per a tots els sillers”.

 

Marcos Zaragozá va agafar finalment el micròfon i va anunciar l'inici de les obres per a l'última setmana del mes de desembre aprofitant la parada esportiva que existirà en les festes nadalenques. No sols es farà el canvi de superfície del camp, sinó que a la instal·lació també se li dotarà d'una sèrie de millores que han de servir, segons va dir el regidor d'Esports: “Perquè no hi haja cap tipus d'excusa i acompanyen els resultats esportius amb l'ascens del Silla a Preferent i que es puga continuar fent aquesta bona feina en l'Escola”.

 

El màxim mandatari del Silla CF va voler agrair públicament a Marcos Zaragozá la notícia i el públic va respondre amb grans aplaudiments. Per finalitzar l'esdeveniment, a la conclusió dels parlaments, va sonar l'himne oficial de Silla, amb els espectadors en peu, i tots els planters es van fer la foto de família a la tribuna del Vicent Morera, la qual cosa, sens dubte, va ser un dels moments que quedarà per sempre en el nostre record.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167