Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > UNA ALTRA VEGADA PER SEGONS
UNA ALTRA VEGADA PER SEGONS
02/12/2013
UNA ALTRA VEGADA PER SEGONS
Iván salva un punt i trau partit a la derrota de l'Alcàsser UE VALL DELS ALCALANS 1-1 SILLA CF
VALL ALCALANS-SILLA
IMG_2313
IMG_2314
IMG_2315

Resulta difícil d'explicar les sensacions que ha deixat l'empat del Silla CF a Real. D'una banda, l'equip siller va rescatar un punt en el temps de descompte gràcies al gol d'Iván i amb la derrota de l'Alcàsser CF davant del CD Benifaió (0-1) torna a alçar-se a la segona posició del grup V de Primera Regional. En canvi, la imatge oferida pels blanquets contra la UE Vall dels Alcalans va distar prou de ser la d'un bloc homogeni que aspira a l'ascens. Un rival inferior en tots aspectes del joc va ser capaç de posar-se per davant en el marcador en el minut 53 en una de les seues escassíssimes arribades amb cert perill a l'àrea visitant; mentre que el Silla, sense la jerarquia que se li pressuposa enfront d'un adversari com la Vall dels Alcalans, va desaprofitar innumerables ocasions de gol per la seua nul·la contundència ofensiva.

 

Des de l'inici de l'enfrontament es va veure que el baló estaria en poder del Silla la major part dels minuts, ja que la Vall dels Alcalans es conformava d'esperar arrere per a intentar salvaguardar, a base d'un gran treball defensiu, la seua porteria. Per dues vegades el porter local va salvar els seus d'encaixar el 0-1 i Aitor, a porta buida, veia com un defensor li treia la pilota en última instància en la mateixa línia de gol. Els pals també es van aliar amb els homes que dirigeix Juan Iranzo. Només en una oportunitat el siller Lucas va haver d'intervindre en la primera part a tir d'un futbolista de la Vall.

 

En la represa, la decoració de la trobada no va canviar. El Silla era l'absolut dominador del cuir, encara que sense ser capaç de batre Arturo, la qual cosa cada vegada feia més previsible el seu futbol i donava lloc que en un contracolp la Vall dels Alcalans poguera agarrar els visitants despistats en el seu afany per atacar. I això, precisament és el que va succeir en el minut 53 quan, en un error defensiu i després de diversos rebutjos en àrea xicoteta Javier Sebastián va aconseguir espentar el baló al fons de les malles. Increïble. 1-0 i a remar amb el vent gèlid en contra. Juanma va poder igualar la contesa, però un defensor va tornar a aclarir l'esfèric en última instància, una altra vegada sota els pals, el mateix futbolista blanquet va provar fortuna amb un tir que es va anar fora per molt poc. Petete va marcar un gol legal per posició inexistent de fora de joc i quan pitjor pintaven les coses, i en ple assetjament del Silla sobre la meta de la Vall, va aparéixer Iván per a, per fi, marcar de tir creuat davant de la mitjana eixida del porter local. Encara el Silla va tindre opcions per a guanyar amb una falta en la frontal que Machancoses va estavellar en la barrera. Tot just executar el llançament, el col·legiat va decretar la conclusió d'un joc que, si el Silla haguera estat encertat, hauria golejat àmpliament, però que va deixar molts dubtes en les files silleres sobre les possibilitats reals de l'equip per a imposar-se en aquest tipus de partits en què el rival renuncia a jugar per complet i els de Manolo Castaño ofereixen massa facilitats i durant molts moments massa mostres d'impotència a l'hora de doblegar els contraris.

 

Realment apassionant serà el derbi que es viurà després de la parada que patiran les competicions el pròxim cap de setmana. El dissabte dia 14, a les 17:00 hores, al Vicent Morera, el Silla CF rebrà el seu veí Alcàsser CF. En l'actualitat ambdós es troben empatats a 22 punts en la classificació, a pesar que els blanquets són els que se situen com a segons gràcies al goal-average.

 

El Silla CF va formar amb el següent equip a Real: Lucas, Carrasco, Raúl, Jordi, Dufau, Iván, Xiri (Adrián Sánchez, m. 61), Renzo (Cèsar, m. 70), Petete, Machancoses i Aitor (Juanma, m. 56).

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167