Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL MILLOR SILLA CF ES POSA TERCER
EL MILLOR SILLA CF ES POSA TERCER
11/11/2013
EL MILLOR SILLA CF ES POSA TERCER
Els sillers superen el seu rival en un excel•lent partit. SILLA CF 3-0 UDB ALFAFAR
IMG_2144
IMG_2142

L'afició va gaudir amb el seu equip en una vesprada de futbol on es rebia l'equip revelació en aquest inici de temporada, amb permís de l'Esportiu La Rambleta CF. La UDB Futbol Alfafar va posar tot l'interés possible per a puntuar en el Vicent Morera i, a pesar que en els primers 20 minuts es va veure superat pel Silla CF, a poc a poc, es va anar situant millor en el camp i va posar en problemes Lucas en una ocasió que va poder desequilibrar la balança abans del descans. Des d'un principi l'equip siller va eixir connectat, recordant en molt poc o res el conjunt de la primera meitat d'Algemesí de la passada jornada, fins al punt de posar dels nervis a la defensa visitant. No obstant això, el fet de no avançar-se en el marcador va provocar que l'Alfafar gaudira del temps suficient com per a corregir errors i contrarestar el major domini blanquet. Una bona intervenció de Lucas va crear dubtes en el Silla, però el millor estava per arribar en la segona part.

Després del descans, l'esquadra del Vicent Morera va tornar a fer-se amb el control del partit i no sols va desarborar per complet el seu rival, sinó que va trenar jugades des de les bandes i la línia de mitjans que van alçar els aplaudiments d'un públic àvid de presenciar bon futbol com a conseqüència, per damunt de tot, de les males condicions en què es troba la gespa artificial. En ple assetjament local, en el minut 65, una impressionant acció individual de Pablo Machancoses la va culminar magistralment en gol Cèsar, el qual acabava d'incorporar-se al joc en substitució de Renzo. El 2-0 també tindria com a protagonista Machancoses, ja que en el minut 72 batia el porter de la UDB Alfafar. I qui tampoc podia faltar a la seua cita setmanal amb el gol era Petete. En el minut 78 el “pichichi” blanquet va trencar les cintures dels defensors amb una carrera increïble com si portara un bou darrere… i va afusellar per davall el porter establint el 3-0 definitiu. Pur espectacle amb un Morera rendit als seus. L'ovació que van donar els aficionats al Silla CF res més el col·legiat va pitar el final del joc va ser la justa recompensa que va rebre un equip amb ganes d'anar complint l'objectiu del club de 1927. De moment, ja és tercer.

L'alineació que va disposar Manolo Castaño per a adjudicar-se tres punts fonamentals va ser la formada per Lucas, Carrasco, Jordi (Raúl, m. 84), Óscar, Dufau, Andrés (Juanma, m. 60), Xiri, Renzo (Cèsar, m. 60), Iván, Machancoses (David, m. 81) i Petete.

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167