Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PETETE DEIXA ELS TRES PUNTS AL MORERA. SILLA C.F. 1-0 CARLET A.C.
PETETE DEIXA ELS TRES PUNTS AL MORERA. SILLA C.F. 1-0 CARLET A.C.
14/10/2013
PETETE DEIXA ELS TRES PUNTS AL MORERA. SILLA C.F. 1-0 CARLET A.C.
L'equip blanquet no veu porta fins al descompte
SILLA-CARLET
IMG_2055
IMG_2058

Un gol de Petete en el segon minut del descompte va permetre que el Silla CF sumara tres punts molt importants després de la derrota de la passada jornada davant del CF Fusió Ciutat de Torrent. L'equip blanquet, que va presentar moltes novetats amb l'onze titular, va ser l'absolut dominador d'una trobada en què el Carlet AC no va voler jugar i, encara menys, acostar-se a la porteria defesa per Lucas per a no cedir, d'aquesta manera, ni un sol metre als sillers. Poques vegades s'ha vist al Vicent Morera un rival tan ultradefensiu i amb la idea clara de buscar, de principi a fi, el 0-0.

El partit va resultar un verdader monòleg local amb contínues arribades a l'àrea visitant, però la falta de punteria del Silla, en unes ocasions, i la sort que pareixia estar aliada amb el Carlet, amb dos pals i un travesser, en altres, van evitar que ja en la primera part el conjunt que dirigeix Manolo Castaño se n'anara al descans amb un ampli avantatge en el marcador. Iván, Petete i Andrés van gaudir d'oportunitats per a avançar al Silla CF en un partit sense història en referència a quin equip era el que resultaria vencedor… si la pilota volia entrar.

En la segona meitat, el Carlet va voler perdre temps des del primer segon de joc i els seus futbolistes encara van veure més lluny Lucas. Les internades per ambdues bandes eren el principal recurs blanquet fins a esgotar totes les opcions possibles amb els canvis ofensius introduïts per l'entrenador, incloent-hi l'entrada del debutant aquesta temporada Jordi Roig, defensa central, com a davanter, aprofitant la seua altura en els balons aeris. La decisió de Castaño no va poder eixir-li millor. El porter del Carlet no tenia ni un moment de respir davant del constant assetjament siller fins que en el minut 92, en l'enèsim esfèric que sobrevolava l'àrea visitant, Jordi tocava amb el cap l'esfèric que queia als peus de Petete qui, amb l'esquerra, afusellava la porteria del Carlet enmig del goig dels aficionats que, per primera vegada en la present campanya, van acomiadar l'equip amb una tancada ovació agraint-li l'esforç realitzat per aconseguir el desitjat triomf.

El Silla CF va presentar el següent onze enfront del Carlet: Lucas, Carrasco, Fran (Jordi, m. 87), Xiri, Dufau, Andrés (Juanma, m. 59), Renzo (Machancoses, m. 71), Adrián Sánchez (Cèsar, m. 84), Iván, Cheti i Petete.

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167