Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA CELEBRA ELS SEUS ÈXITS EN EL TROFEU 9 D'OCTUBRE
EL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA CELEBRA ELS SEUS ÈXITS EN EL TROFEU 9 D'OCTUBRE
14/10/2013
EL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA CELEBRA ELS SEUS ÈXITS EN EL TROFEU 9 D'OCTUBRE
En adults va guanyar José A. García i en xiquets José García
IMG_4418
IMG_4414
IMG_4415
IMG_4416
IMG_4417

L’Escola López-Instal·lacions de Silla va organitzar, dissabte passat 12 d'octubre, un torneig de festes amb motiu del 9 d'Octubre. El torneig va comptar amb una participació més alta respecte a altres edicions. Va resultar ser molt divertit i els més menuts van disfrutar moltíssim. En la categoria d'adults va guanyar José Antonio García que va aconseguir 5,5 de 6 punts, seguit pel peruà Luis Genaro Jave, amb 5 punts.

 

En xiquets, el campió va ser José García Molina, que al seu torn va rebre una gran ovació  ja que feia dos dies que tornava del campionat d'Europa d'edats.   El millor Sub-10 va ser Alberto Montero i millor Sub-8 Pablo Modest.

 

En l'acte de clausura va estar present el regidor d'Esports de Silla, Marcos Zaragozá, el qual va felicitar el club i escola pel gran treball realitzat i els èxits aconseguits, destacant  el  títol de Campions d'Espanya d'Escacs per Equips que va aconseguir el club a Ciudad Real del 7 a l'11 d'agost. Va finalitzar l'esdeveniment amb un magnífic berenar que va fer les delícies de tots els participants.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167