Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > NIEVES SANLEÓN DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, GUANYA A YECLA
NIEVES SANLEÓN DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, GUANYA A YECLA
04/10/2013
NIEVES SANLEÓN DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, GUANYA A YECLA
Adrián Costa Grau, campió a Sueca
nieves en yecla
IMG_3414
Jose montenegro ronda 5 foto 1

Fa poc s'ha disputat a Yecla el torneig d'escacs amb motiu de la celebració de la fira de la localitat. Nieves Sanleón Pravisano, la jugadora del López Instal·lacions Elèctriques de Silla, va quedar campiona femenina i va guanyar un trofeu i un import en efectiu de 50 euros.

 

Paral·lelament, a Sueca, un altre jugador del Silla, Adrián Costa Grau,  aconseguia el títol de Campió en la categoria per a menors de 1.800 punts . El xiquet va jugar un gran escacs i no para de progressar i millorar en cada torneig.

 

D'altra banda, cal destacar que en els tornejos dels parcs de València els components de l'equip de Silla continuen marcant posicions:  Alberto Montero aconseguia un tercer lloc en Sub-10 i es va imposar a l'excampió d'Espanya, el xiquet de Chiva Pablo Cubell.

 

Des de Montenegro ens arriben notícies de José García Molina, que continua jugant en el Campionat d'Europa d'edats a Budva (Montenegro). De moment ha guanyat al campió de Rússia de la seua edat, però ha perdut contra el de Finlàndia i Bielorússia. Des d’ací li desitgem moltíssima sort.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167