Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF NO PASSA DE L'EMPAT EN INFERIORITAT NUMÈRICA
EL SILLA CF NO PASSA DE L'EMPAT EN INFERIORITAT NUMÈRICA
23/09/2013
EL SILLA CF NO PASSA DE L'EMPAT EN INFERIORITAT NUMÈRICA
El conjunt blanquet no supera l'expulsió d'Óscar Montoro en el minut 26 SILLA CF 0-0 ESPORTIU LA RAMBLETA CF
SILLA FALTA

Empat inesperat en l'estrena de lliga de l'equip siller al Vicent Morera. Els homes que dirigeix Manolo Castaño van haver de conformar-se amb un punt en un partit on va poder donar-se qualsevol resultat, motivat principalment per la circumstància negativa de jugar el Silla CF amb un jugador menys des del minut 26 de partit en veure Óscar Montoro la targeta roja. El defensa central va derrocar a un contrari quan aquest es disposava a plantar-se sol davant de la porteria defesa per Lucas. Abans d'entrar dins de l'àrea, el futbolista visitant va ser objecte de falta i l'àrbitre no va dubtar a expulsar Óscar. La Rambleta es va presentar al Morera amb la lliçó ben apresa d'intentar sorprendre a la contra sent sabedor que el Silla CF voldria ser el protagonista de la trobada dominant l'esfèric.

En la primera part, els blanquets a penes van disposar d'ocasions de gol i únicament en centres a l'àrea i tirs llunyans van buscar la meta visitant. En els compassos inicials de la segona meitat es va produir l'acció polèmica del xoc. Juanma es trau un xut i el baló impacta en les dues mans d'un jugador de La Rambleta sense que el col·legiat assenyale res. El públic va passar de la incredulitat, en veure que no es xiulava el penal, a la indignació; el Sr. Francisco Javier Sapiña López va ser escridassat. L'equip de València va aprofitar el fet de tindre un home més sobre el camp per a estirar línies, però va demostrar tindre molt poca empenta ja que el Silla CF va ser qui es va mostrar més perillós a l'hora de xafar l'àrea contrària. Els canvis introduïts per Castaño van augmentar la presència de la davantera local. El debutant Petete, que va entrar en el descans en substitució de Machancoses, Andrés i Cèsar, el qual va reemplaçar Aitor en el minut 61, van posar en prou problemes a la saga rival sense obtindre el resultat esperat del gol que els donara la victòria.

La Rambleta va passar de creure en el triomf -després de jugar 63 minuts amb superioritat numèrica- a acabar demanant l'hora amb dues intervencions de molt de mèrit del seu porter en els últims compassos del dol i ser expulsat, per doble groga, el jugador Maeso (m. 89).

El Silla CF suma el seu segon punt en la Lliga després de sengles empats a l'espera de visitar el dissabte 28, a les 16.30 hores, el poliesportiu municipal de Benifaió per a enfrontar-se al conjunt roig-i-blanc, que acaba d'ascendir a Primera Regional.

Els sillers van alinear el següent onze titular: Lucas, Carrasco, Óscar, Xiri, Damián, Juanma (Adrián Sánchez, m. 59), Cheti, Renzo, Iván (Andrés, m. 61), Machancoses (Petete, m. 46) i Aitor (Cèsar, m. 70).

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167