Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PETETE TORNA A SER BLANQUET
PETETE TORNA A SER BLANQUET
20/09/2013
PETETE TORNA A SER BLANQUET
El Silla CF fitxa un jugador conegut per l'afició sillera
PETETE

Dilluns passat Petete va demanar la baixa en el Paiporta CF a pesar de ser titular en els tres partits que porta disputats l'equip d'El Palleter en el grup II de Preferent i aquella mateixa nit, després de conéixer de manera oficial la notícia, la secretaria tècnica del nostre club es posava en contacte amb ell per a començar a concretar la seua possible incorporació.

 

Des d'un principi la predisposició d'ambdues parts va ser total i dimecres van segellar l'acord pel qual Julián Antonio Herrojo Corrales “Petete” (18-06-83) és novament, a tots els efectes, jugador del Silla CF. Petete torna a la que va ser sa casa fins al principi de la passada temporada i on va aconseguir, en la campanya 2011/2012, ser el màxim golejador de l'equip blanquet i pujar a Preferent, objectiu que també va aconseguir fa uns mesos amb el Paiporta CF.

 

Esperem que l'afició sillera gaudisca d'un davanter carismàtic a la nostra localitat, dins i fora dels terrenys de joc per la seua professió taurina de retallador, i que ha demostrat la seua extraordinària polivalència en el camp en nombroses ocasions. Un bon exemple d'això és que en els dos últims conjunts on ha militat, Cheste i Paiporta, ha desenvolupat les funcions de lateral esquerre. Al Morera pareix que arriba amb “fam” de gol.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167