Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JORDI ROIG, REFORÇ PER A LA DEFENSA DEL SILLA CF
JORDI ROIG, REFORÇ PER A LA DEFENSA DEL SILLA CF
19/09/2013
JORDI ROIG, REFORÇ PER A LA DEFENSA DEL SILLA CF
S'ha tancat el fitxatge d'un dels centrals més destacats de la categoria

La secretaria tècnica continua perfilant la plantilla, fins i tot amb la Lliga ja iniciada, amb el ferm convenciment de millorar el potencial esportiu de l'equip de cara a poder aconseguir la meta de l'ascens que s'ha proposat la direcció del Silla CF.

 

L'últim futbolista que s’ha incorporat a la disciplina blanquet és un jugador que viurà a Silla la seua primera experiència lluny del seu club de tota  la vida, la Unió Esportiva Alginet. Es tracta de Jordi Roig Roig “Jordi” (25-04-84) defensa central contrastat que coneix la Primera Regional a la perfecció. La passada campanya va jugar en la UD Alginet “B” on va fer una bona temporada, precisament en el grup V de Primera Regional en què es troba enquadrat enguany el Silla CF.

 

Jordi ja ha començat al Vicent Morera a les ordres de Manolo Castaño i des del club no descarten poder confirmar més fitxatges en les pròximes hores en tindre avançades diverses negociacions. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167