Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA – LÓPEZ INSTAL•LACIONS GUANYA A DÉNIA
EL SILLA – LÓPEZ INSTAL•LACIONS GUANYA A DÉNIA
18/09/2013
EL SILLA – LÓPEZ INSTAL•LACIONS GUANYA A DÉNIA
Adrián Costa, campió a Alaquàs
escacs setembre 2013

L'equip de Silla d'escacs continua donant alegries, aquesta vegada en terres alacantines de Dénia es va imposar en el torneig per equips “Terra de retrobament” , torneig en què es van ajuntar jugadors de diferents comunitats, en especial de Balears, que té vaixell directe Eivissa-Dénia tots els dies.

 

Complicada victòria per al Silla López Instal·lacions que va haver de jugar tres trobades de desempat amb l'equip de Saragossa. Finalment, en la tercera ronda de desempats a partides d'un minut van quedar campions i es van classificar per a la gran final que es disputarà a Eivissa el pròxim mes d'octubre. L'equip de Silla va participar amb 6 jugadors, James Plasket, Slobodan Kovacevic, Daniel Navarro, David Ayala, Carmelo Navarro i Adrián Costa.

 

El diumenge 15 de setembre es disputà el tradicional torneig de ràpides festes d'Alaquàs, i va destacar el jugador de Silla, Adrián Costa Grau que, en un gran torneig, va quedar campió cadet; va destacar també José Vicente Pallardo, que va quedar 3r en la categoria absoluta.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167