Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF INICIA LA LLIGA
EL SILLA CF INICIA LA LLIGA
11/09/2013
EL SILLA CF INICIA LA LLIGA
Silla CF, Silla CF “B” i Juvenil “A” debutaran dissabte a la vesprada
PLANTILLA SILLA B

Va de bo! La temporada 2013/14 viurà aquest dissabte, dia 14, el primer capítol per al nostre club amb l'entrada en competició del Silla CF, Silla CF “B” i el Juvenil “A”. El renovat conjunt filial arrancarà la jornada rebent al Vicent Morera, a partir de les 17:00 hores, el CE Pobla Llarga, un altre rival acabat de descendir del mateix grup V de Primera Regional on va militar la passada campanya el Silla B. Ara es veuen les cares en un grup tan dur com serà el IX de Segona Regional després d'una pretemporada on els pupils d'Arturo Calaforra només han perdut una trobada.

 

El Juvenil “A” també s'estrena en la Lliga com a local en el Morera, tot just finalitzar el xoc del Silla B. A les 19:00 hores, els juvenils que dirigeix Rafa García, després d'una prometedora preparació quant als resultats positius obtinguts en els amistosos, s'enfrontaran al CF E-1 València “B”.

 

A la mateixa hora que el Juvenil “A”, però a Benetússer, el Silla CF inicia un nou projecte esportiu que ha de finalitzar en el mes de maig amb l'ascens a Preferent. L'Entitat de 1927, més forta que mai, una vegada aclarit el seu futur institucional després d'un final de temporada incert a conseqüència de l'inesperat descens de categoria, torna a marcar-se la meta de pujar i il·lusionar novament una afició que està responent a la campanya de socis «FENT CLUB, FEM POBLE!» pel que el nostre màxim representant part d'inici enguany amb la ferma obligació de complir les expectatives existents en l'entorn siller.

 

El debut del conjunt de Manolo Castaño tindrà com a escenari el sempre difícil camp de la Unió Benetússer-Favara CF 

 

Dissabte 14 de setembre:

 

(17:00 hores): SILLA CF “B” – CE Pobla Llarga

(19:00 hores): Unió Benetússer-Favara CF – SILLA CF

(19:00 hores): JUVENIL “A” – CF E-1 València “B”

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167