Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA - LÓPEZ INSTAĿLACIONS DEBUTA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CIUDAD REAL
EL SILLA - LÓPEZ INSTAĿLACIONS DEBUTA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CIUDAD REAL
08/08/2013
EL SILLA - LÓPEZ INSTAĿLACIONS DEBUTA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CIUDAD REAL
Daniel Navarro, vuité en el campionat d'Espanya sub-18
ajedrez 7 agosto 2
ajedrez 7 agosto 1

Des de hui 7 d'agost fins al diumenge 11, es juga a Ciudad Real el Campionat d'Espanya per Clubs d'Escacs. Este any acudixen 28 equips en representació de les comunitats autònomes. El Silla - Instaŀlacions López viatja hui amb les mires posades a quedar campions d'Espanya, títol que es resistix des de fa sis anys.

 

El torneig reunix molts grans mestres i mestres internacionals del tauler, qui durant cinc dies lluitaran a Ciudad Real per a determinar quin és el millor equip d'Espanya. Silla presenta un bon equip amb dos jugadors búlgars al cap, Rotar Genov i Nikolai Miltxev, escortats pel jove de 18 anys Daniel Navarro i per José Vicente Pallardó. El president del club, José Antonio García, no faltarà a la cita.

 

A les 17 h, el Club d’Escacs Silla començarà el seu camí. Tot apunta que els rivals més forts seran el Binissalem de Mallorca, l'Albox d'Almeria i el Mislata. Des d'ací, molta sort a l'equip, que segur que estarà lluitant en les primeres taules intentant portar el nom del municipi de Silla al lloc més alt, fent poble.

 

D'una altra banda, Daniel Navarro López ha acabat el campionat d'Espanya sub-18 en una merescuda 8a posició. El torneig de Daniel ha sigut el més dur de tots els representants de Silla i ha acabat amb la nostra estada a Salobreña (Granada), que va començar el 27 de Juny amb José García Molina.

 

Estos campionats han deixat l'escola de Silla en molt bona posició. Va començar José García en sub-8 aconseguint un 4t lloc, després Nieves Sanleón aconseguia una 9a posició en xiques, i Marc Carbonell, 15é lloc en xics sub-10. En sub-18, el 8é lloc de Daniel Navarro arredonix uns bons resultats. Cal destacar que, del club, a més dels xiquets mencionats, participa també José Calabuig, Cristian Martínez, Adrián Costa i Marc Ribera, sens dubte una expedició mai vista per un club que supera seleccions autonòmiques.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167