Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IKER BONILLO GUANYA LA CHALLENGUER 2013
IKER BONILLO GUANYA LA CHALLENGUER 2013
26/07/2013
IKER BONILLO GUANYA LA CHALLENGUER 2013
El corredor de Silla guanya de nou la challenguer
foto iker

 Iker Bonillo guanya la challenguer 2013 quan encara falten sis proves perquè finalitze. El corredor de Silla guanya de nou la challenguer per quart any consecutiu i en diferents categories .

 

Iker demostra el seu bon estat de forma enguany després d'imposar-se en el campionat autonòmic en carretera i en deu proves de la challenguer. Aquesta última en el trofeu Gandia,  capital del turisme. Iker demostra d’aquesta manera que, encara que és un dels corredors amb menor estatura, és el corredor amb millor arribada a meta.

 

Iker és veí de Silla. Va nàixer el 9 de juliol de 2003 i, des de ben xicotet, ha gaudit participant en tots els esports, encara que des que va aprendre a muntar en bicicleta, tots els que el coneixen saben que sempre n’anava damunt. És la quarta generació d’una saga ciclista que es remunta al besavi ciclista professional, l’avi, la tia i el pare. Tant és així que, en el 2009, es federà en la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana per poder participar en les diferents proves.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167