Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RECEPCIÓ A L'ALCALDIA DEL CLUB D'ATLETISME DE SILLA
RECEPCIÓ A L'ALCALDIA DEL CLUB D'ATLETISME DE SILLA
17/07/2013
RECEPCIÓ A L'ALCALDIA DEL CLUB D'ATLETISME DE SILLA
Els xics i les xiques han realitzat la millor temporada de la història del club
RECEPCIO ATLETISME 4
RECEPCIO ATLETISME 1
RECEPCIO ATLETISME 2
RECEPCIO ATLETISME 3
RECEPCIO ATLETISME 6
RECEPCIO ATLETISME 5

El regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, va rebre dilluns passat el Club Atletisme de Silla per agrair-los, de part de tota la corporació municipal, els esforç que els membres del club Atletisme Silla, tant atletes com entrenadors com directius, fan per portar el nom del nostre poble per tots el racons d’Espanya.

 

El mèrit encara és més gran en un moment complicat en què els xics i les xiques han realitzat la millor temporada de la història del club. La llista d’èxits individuals i col·lectius ha sigut nombrosa i per això es mereixen l’enhorabona pel seu esforç i compromís.

 

A la recepció, es van anomenar els diferents campionats destacant, en primer lloc, el fabulós campionat d’Espanya de cross aconseguit per l’equip cadet masculí i van eixir Antonio Criado, Siro Piña, Javi Domingo, Miguel Gómez, Luis Torres i Santi Rodríguez.

 

En segon lloc, es va fer un homenatge a les xiques de l’equip de 1a divisió nacional femenina que van aconseguir la permanència en una gran jornada en què van finalitzar en segona posició.

 

Per altra banda, es van destacar els èxits més recents fa tan sols uns dies i tots van aplaudir les medalles de plata i bronze d’Antonio Criado i Siro Piña en el 1000 i 1500 obstacles del Campionat d’Espanya Cadet, així com la medalla de bronze de l’equipo Júnior de relleus 4x100m  representada per Héctor Pozos, Oscar Espí, Albert Micó i Jordi de las Heras, ja que és la primera vegada que un equipo del club va guanyar una medalla nacional en relleus.

 

Per últim, es va fer una menció especial a les germanes Dolores i Isabel Checa que continuen acumulant èxits esportius. Fa una setmana Dolores va ser la mínima per al mundial de Moscou guanyant a totes les atletes africanes al Meeting de Lieja a Bèlgica. La seua germana Isabel, fa tan sols unes setmanes, va ser subcampiona d’Espanya de Mitja Marató.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167