Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ALCALDE REP AL CLUB D'ESCACS DE SILLA PER DONAR-LI L'ENHORABONA PEL CAMPIONAT D'ESPANYA
L'ALCALDE REP AL CLUB D'ESCACS DE SILLA PER DONAR-LI L'ENHORABONA PEL CAMPIONAT D'ESPANYA
12/07/2013
L'ALCALDE REP AL CLUB D'ESCACS DE SILLA PER DONAR-LI L'ENHORABONA PEL CAMPIONAT D'ESPANYA
A la categoria Sub-8, José García Molina va aconseguir la 4a posició
ESCACS JUNY 2013 1

L’alcalde Serafin Simeon, va rebre a l’Alcaldia els xiquets de l’Escola d’Escacs que fa poc han participat  en el campionat d’Espanya en les categories Sub-8 i Sub-10 celebrat a Salobreña de l'1 al 7 de juliol. Al Campionat d'Espanya d'Escacs, el Club d’Escacs de Silla va aconseguir un 9é lloc i un 15é lloc, la qual cosa està molt bé, ja que eren 143 xiquets.

 

A la categoria Sub-8, José García Molina va aconseguir la 4a posició i és el segon registre millor de la història dels escacs valencians en aquesta categoria. Gràcies a aquest resultat, José ha aconseguit la classificació per a l’europeu que se celebrarà  a Montenegro del 29 de setembre al 9 d’octubre.

 

En Sub-10, l'Escola de Silla–López Instal·lacions va participar amb quatre xiquets i la xiqueta Nieves Sanleón va aconseguir una merescuda 9a posició en xiques. En xics, en el de ràpides, Marc Carbonell, en un brillant torneig, va obtindre el 15é d'Espanya; i, en lentes, els xics també van quedar molt bé en un campionat de 143 jugadors.

 

Marc Carbonell va quedar en el lloc 40é.  Un poc més enrere es va posicionar José Calabuig en el lloc 58é i l'últim de l'equip de Silla va ser Cristià Martínez que va quedar el 121é.  Gran actuació van tenir els de Silla, els quals van superar moltes seleccions autonòmiques. La setmana que ve arriba el torn per al nostre representant en Sub-14, Adrián Costa Grau.

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167