Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB D'ESCACS DE SILLA PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
09/07/2013
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
Nieves Sanleón va obtindre la 9a posició del campionat d'Espanya Sub-10 i Marc Carbonell el 15é d'Espanya Sub-10 de ràpides
España SUB10

Al Campionat d'Espanya d'Escacs celebrat a Salobreña de l'1 al 7 de juliol, el Club d’Escacs de Silla va aconseguir un 9é lloc i un 15é lloc, la qual cosa està molt bé, ja que eren 143 xiquets.

 

L'Escola de Silla–López Instal·lacions va participar amb quatre xiquets i la xiqueta Nieves Sanleón va aconseguir una merescuda 9a posició en xiques. En xics, en el de ràpides, Marc Carbonell, en un brillant torneig, ha obtindre el 15é d'Espanya; i, en lentes, els xics també van quedar molt bé en un campionat de 143 jugadors.

 

Marc Carbonell va quedar en el lloc 40é.  Un poc més enrere es va posicionar José Calabuig en el lloc 58é i l'últim de l'equip de Silla va ser Cristià Martínez que va quedar el 121é.  Gran actuació van tenir els de Silla, els quals van superar moltes seleccions autonòmiques. La setmana que ve arriba el torn per al nostre representant en Sub-14, Adrián Costa Grau.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167