Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR
CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR
08/07/2013
CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR
El relleu de 4x100 m de l'Atletisme Silla és medalla de bronze
Entrenador y atletas
Camp. España Junior-1

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la pista de la Universitat Jaume I de Castelló el LX Campionat d'Espanya Júnior d'Atletisme. La participació del Club Atletisme Silla ha sigut una de les més nombroses, amb un total de 10 atletes que han realitzat les exigents marques mínimes que sol·licita la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

 

La gran proesa del campionat la van tindre els xics del relleu 4x100 m. En una nova demostració de competitivitat van dur a terme uns magnífics canvis que els van permetre aconseguir pujar al pòdium i arreplegar una merescuda medalla de bronze.

               

Els rellevistes van ser Héctor Pozos Ariza, Oscar Espí Hernández, Albert Micó Cebolla  i Jordi de les Heras Vives. Gràcies al seu magnífic treball i esperit d'equip, així com la direcció de l'entrenador i professor d'Educació Física del Col·legi Sant Roc de Silla, Juan de Dios Cobo, han pogut aconseguir arribar al pòdium.

 

En el pla individual no hi ha hagut medalles, però sí diversos llocs de finalista com el d'Albert Micó (6 en 400 m.), Paula Escriche (7a en Longitud), Cristina Sanz (7a en 3000 obstacles) o Jennifer Asprilla (7a en Disc). Tot això demostra el magnífic potencial del Club Atletisme Silla en la categoria, tot un referent de l'atletisme nacional.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167