Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF FITXA UN DAVANTER DE PREFERENT
EL SILLA CF FITXA UN DAVANTER DE PREFERENT
08/07/2013
EL SILLA CF FITXA UN DAVANTER DE PREFERENT
El club blanquet incorpora un golejador del SC Requena
ERIC

EL SILLA CF FITXA UN DAVANTER DE PREFERENT

El club blanquet incorpora un golejador del SC Requena

El Silla Club de Futbol es congratula de poder confirmar el fitxatge d'Eric Ballesters Masip (24-05-91), davanter procedent del SC Requena. El nou futbolista del Silla CF tenia des de fa setmanes diverses ofertes de categoria superior, però cap li ha satisfet tant com el projecte tan ambiciós que li ha presentat el club siller de cara a la temporada 2013/14. La trajectòria futbolística d'Eric comença a ser ressenyable des del Cadet “A” del  Levante UD de Lliga Autonòmica passant pel CF Torre Levante, Alboraya UD i Burjassot CF defenent la camiseta de tots aquests clubs en Lliga Nacional Juvenil. Des del seu primer any com amateur ha jugat en Preferent i ha debutat en el Burjassot CF “B” per a després fitxar en Primera Regional per l'Aldaia UD i aconseguir l'ascens amb aquest equip, recalant la campanya següent en el Parreta CF on les seues actuacions van tindre el continu reconeixement general dels seus rivals del grup 2 de Preferent, la qual cosa li va valdre per a firmar fa un any pel SC Requena i aconseguir, fins i tot, un hat-trick davant del San Marcelino.

La secretaria tècnica del Silla CF continua confeccionant una plantilla caracteritzada per la joventut si tenim en compte la totalitat dels jugadors de l'entitat que ja van renovar en les últimes dates la seua vinculació amb el Silla CF i les incorporacions que ha tancat dels atacants Aitor i Eric.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167