Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Iker Bonillo campió autonòmic
Iker Bonillo campió autonòmic
05/07/2013
Iker Bonillo campió autonòmic
Iker bonillo es proclama campió autonòmic a la localitat castellonenca de Benicarló

El passat cap de setmana, el corredor de Silla Iker Bonillo MartÍn es va proclamar vencedor del campionat autonòmic de ciclisme en ruta celebrat a la localitat castellonenca de Benicarló. La carrera es va disputar sobre un circuit molt ràpid en què va arribar a l’esprint un nombrós grup de ciclistes, però el vencedor va ser el nostre corredor. En la carrera també hi van haver diverses escapades i totes van ser controlades pels corredors del nostre equip.

 

L'esprint va ser molt ràpid i es va decidir a favor d'Iker en la mateixa línia de meta. Iker va eixir de la revolta el tercer i va remuntar fins a aconseguir la victòria. Sens dubte, enguany és un any de victòries per a Iker ja que porta guanyades en la challenguer 9 de 10 carreres disputades

i un segon lloc.

 

Segons fonts del club, enguany Iker disputarà, a l'agost, una carrera a Suïssa. En breu confirmarem la data de l'esdeveniment i la localitat.

  

 

Des del Club i l'Ajuntament donem l'enhorabona al nostre corredor.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167