Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL TORNEIG BENÈFIC “EL SOMNI DE LAURA” RESULTA TOT UN ÈXIT DE SOLIDARITAT
EL TORNEIG BENÈFIC “EL SOMNI DE LAURA” RESULTA TOT UN ÈXIT DE SOLIDARITAT
24/06/2013
EL TORNEIG BENÈFIC “EL SOMNI DE LAURA” RESULTA TOT UN ÈXIT DE SOLIDARITAT
Els Veterans Silla CF han rebut el suport de tots per a poder celebrar el torneig
partit 4
partit 1
partit 2
partit 3

Reunir a Silla 1.000 persones un dissabte 22 de juny, a les 17.00 hores, no és fàcil i la xicoteta Laura Toribio Domingo ho va aconseguir gràcies a l'extraordinària organització de l'equip de Veterans Silla CF encapçalats per Alejandro Gimeno i Lucas Lluesa, els quals, desinteressadament, han aconseguit per tots els mitjans possibles que la família sabera de la solidaritat del futbol siller en la seua lluita contra la malaltia considerada com a rara, i que concretament es denomina AME (atròfia muscular espinal) de grau I. Els metges no li donen a Laura una esperança de vida més enllà dels 24 mesos, però la seua família vol que el seu cas es convertisca en el principi d'una possible curació gràcies a la investigació i el tractament avançat que anirà requerint, la qual cosa els obliga a realitzar un desembossament econòmic que no tenen.

 

Per tots és conegut que Silla, des de fa mesos, s'està bolcant amb “El somni de Laura” i en el Silla Club de Futbol no han sigut aliens al corrent de solidaritat dels nostres aficionats i conveïns, per la qual cosa els Veterans Silla CF han rebut el suport de tots per a poder celebrar el torneig benèfic amb la participació dels Veterans del València CF i del Llevant UD i el mateix Silla CF representat per jugadors de la primera plantilla, els entrenadores dels dos amaters i exfutbolistes blanquets. El resultat, en aquest cas, no era el que importava. L'important va ser la recaptació que es va obtindre en la venda d'entrades a 2 € i la rifa a 1 €, en taquilla, d'obsequis donats pels internacionals Pepe Reina i David Vila, a més dels valencianistes Vicent Guaita i David Albelda, i el levantinista Juanlu. El speaker de Mestalla, José Manuel Parra, va ser l'encarregat d'animar, durant les quatre hores que va durar l'acte, el nombrós públic congregat al Morera i un equip de Canal Nou es va desplaçar a Silla per elaborar un reportatge de tot el que va ocórrer en aquest torneig benèfic.

 

Cal esmentar que al llarg de les últimes setmanes, els Veterans Silla CF han estat venent entrades anticipes en diferents establiments de Silla i han posat a disposició de tot el món que volia col·laborar la fila 0: 2100-1717-20-0100574596, d'aquesta manera han incrementat els ingressos en taquilla perquè, entre tots, ”El somni de Laura” siga una realitat. Il·lustres sillers de l'esport del futbol com Javi Moreno, Paco López (pregoner de les festes d'enguany) i Manolo Cabello van voler estar presents abrigant la família Toribio-Domigo diumenge, així com diversos representants dels partits polítics de Silla, l'alcalde, Serafí n Simeón, que per motius d'agenda no va poder quedar-se fins al final, i el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá, el qual va entregar els trofeus junt amb el president del Silla CF Ricardo Peris.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167