Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SEGON DOBLET CONSECUTIU DEL CLUB INCUSA-SILLA
SEGON DOBLET CONSECUTIU DEL CLUB INCUSA-SILLA
24/06/2013
SEGON DOBLET CONSECUTIU DEL CLUB INCUSA-SILLA
El Campió de la Lliga Territorial conquesta la seua XI COPA FEDERACIÓ A
incusa

El Club entrenat per Miguel Ángel Cebrián es va proclamar dissabte passat, dia 22, campió de la Copa Provincial (Copa Federació A) en modalitat preolímpica. El Club va derrotar per tres a zero el Club Valencià de Natació en la final disputada al Club Torre de Portacoeli a Bètera.

 

El primer partit el van jugar per l'Incusa Joan Domingo i Juan Ramón Ort, i pel Valencià, Álvaro Moreno i Francisco García. La partida es va desenvolupar amb un joc intens i de gran qualitat, fins al punt 16 la partida no tenia amo, a partir d'aquest punt els jugadors de l'Incusa es van anar distanciant i van acabar la partida 23-17.

 

El segon partit va ser d'infart, per l'Incusa van jugar Miguel Ángel Cebrián i Rafael Herrero, i pel Valencià, Manuel Martínez i Luis Lechuga. La partida va començar amb domini del Valencià, 9-4, amb grans mats de Luis. A poc a poc va fent mossa la gran seguretat de Miguel Ángel i la potència de Rafael que van empatar a 14 punts i els van passar a 18-14. Els del Valencià, amb nous mats de Luis, empaten a 18. A continuació, quan faltava un minut, empatem a 21. El punt següent el guanya l'Incusa, 22-21, i el següent el falla Luis, 23-21. Quan falten 60 segons es juga l'últim punt, acaba el temps i l'Incusa guanya 24-20.

 

El tercer partit el juga per l'Incusa Davis Oliver i Eusebio Zamora, i pel Valencià, Juan Simón González i Adrián Allueva. Aquest partit va començar amb 5 a 0 per als jugadors de l'Incusa, els quals van dominar durant tota la partida i van finalitzar 30-23.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167