Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CLUB DE FUTBOL CELEBRA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA
EL SILLA CLUB DE FUTBOL CELEBRA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA
18/06/2013
EL SILLA CLUB DE FUTBOL CELEBRA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA
Ricardo Peris i la totalitat de la seua Junta Directiva segueixen al capdavant del club esportiu

Després d'un mes marcat per la incertesa institucional que ha existit en el Silla Club de Futbol i després de finalitzar la temporada, Ricardo Peris i la totalitat de la seua Junta Directiva van anunciar en l'Assemblea General Extraordinària que segueixen al capdavant del club esportiu degà de Silla després de rebre el suport de l'Ajuntament per canviar la gespa artificial del Vicent Morera.

 

Va ser una assemblea de moltes emocions la que es va viure en el Morera. En primer lloc, per tot el que hi havia en joc, res més que la viabilitat del Silla Club de Futbol; en segon, pel discurs del president, Ricardo Peris, en el qual va repassar tots els temes que ara mateix estan esguitant d'una manera o una altra a l'entitat i, finalment per l'anunci, per tots desitjat segons les opinions manifestades pels socis, que arrancarà un nou projecte com a màxim mandatari siller.

 

Peris va sol·licitar als nombrosos socis presents que l'Assemblea donara públicament un vot de confiança a l'Ajuntament  després de la reunió que va celebrar amb el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá, les gestions que s’estan fent des de aquesta regidoria i la conversació que va mantindre poc abans d'iniciar-se l'Assemblea amb l'alcalde, Serafín Simeón, els quals li van mostrar tot el seu suport, tal com ja va fer Simeón el 24 de maig.

 

Ricardo Peris va lamentar que des del 13 de maig, dia en què es va saber que dimitia, cap dels 712 socis que té empadronats a hores d'ara el Silla C. F. haja tingut la valentia d'acceptar el repte de rellevar-lo com a president i formar la seua pròpia Junta Directiva. No obstant això, també va agrair que, des del mateix moment que va anunciar la seua dimissió, els aficionats a Silla, per damunt de tot, l’hagen animat i donat el suport incondicional perquè no deixara la nostra entitat en mans de l'Ajuntament, tal com van votar de manera unànime en l'Assemblea del 24 de maig que va provocar que obrira una línia de diàleg, en via de trobar una solució al problema del camp, amb el regidor d'Esports i l'alcalde.

 

 

Una vegada es va conéixer que la Directiva acceptava el repte de continuar després del vot de confiança que va donar l'Assemblea a l'Ajuntament, com va demanar Ricardo Peris, es van iniciar diversos debats interessants en què els socis presents es van mostrar contraris a la idea inicial de rebaixar el preu del carnet de 30 € a 20 € només pel mer fet d'haver descendit de categoria, ja que entenen que 30 € és un preu perfectament assumible pels aficionats i una font d'ingressos fonamental en el pressupost, com es va poder comprovar en la primera Assemblea, a banda de reafirmar el president la seua intenció personal d'obrir el club a tots aquells que vulguen sumar-se al projecte de continuar fent créixer el Silla C. F. en tots els aspectes. Es vol aprendre dels errors comesos en l'últim exercici esportiu i consolidar les moltes virtuts que han anat adquirint-se des de fa sis anys en què l'Entitat de 1927 ha experimentat un reactivació evident.

 

El més important per al club, després d'haver viscut una segona Assemblea crucial en el curt espai de temps de 21 dies, és que el Silla C. F. continua tenint futur i l'afició blanquet pot respirar tranquil·la

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167