Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EXHIBICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AL POLIESPORTIU
EXHIBICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AL POLIESPORTIU
18/06/2013
EXHIBICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AL POLIESPORTIU
Un espectacle en què les xiquetes i els familiars van gaudir molt
gimnasia 3
gimnasia 1
gimnasia 2

Dissabte passat es va realitzar al pavelló municipal de Silla, l’exhibició anual de l’EME Gimnàstica Rítmica Silla amb una gran afluència de públic que va gaudir molt veient el fruit del treball realitzat per les nostres gimnastes.

 

Com tots els estius per aquestes dates, el Club celebra la seua exhibició que compta amb la participació de totes les seues alumnes. Xiques que porten tot l’any entrenant i en aquest tipus de celebracions demostren que s’estan convertint, a poc a poc, en unes increïbles. A l’acte va assistir el regidor de Règim Interior, Carlos Primo. Un espectacle en què les xiquetes i els familiars van gaudir molt de les actuacions que porten preparant amb molt d’afecte des del principi d’aquest curs.

 

El Club Gimnàstica Rítmica de Silla es va crear fa aproximadament 20 anys amb un objectiu molt clar: fomentar la gimnàstica rítmica al municipi de Silla, propiciant l’intercanvi de relacions humanes i esportives i inculcant l’esperit esportiu. El Club Gimnàstica Rítmica de Silla està orientat a xiquetes a partir de 6 anys que vulguen iniciar-se i progressar en la pràctica de la gimnàstica rítmica. A més, obri les portes a qualsevol gimnasta que vulga incorporar-se a la pràctica d’aquesta disciplina esportiva. El Club pretén participar, amb la màxima representació possible, en trobades, tornejos i competicions que s’organitzen, tant en l’àmbit provincial com autonòmic i compta, en l’actualitat, amb les categories: mini, benjamí, benjamí aleví i júnior.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167