Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EXHIBICIÓ INAUGURACIÓ DEL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC SILLA
EXHIBICIÓ INAUGURACIÓ DEL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC SILLA
17/06/2013
EXHIBICIÓ INAUGURACIÓ DEL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC SILLA
Es va fer un contacte de pista mitja hora abans del començament amb 12 actuacions, 38 patinadors i 12 ballarins
PATINAJE 3
PATINAJE 1
PATINAJE 2
PATINAJE 6
PATINAJE 4
PATINAJE 5

Després d'una gran preparació i molt d'esforç per part de tots els components del Club de Patinatge Artístic Silla i socis del Club de Patinatge Artístic Xanadú Torrent es va poder inaugurar l'Exhibició Inauguració que s'havia previst.

 

Tot eren nervis... però al final, després de diversos ajustos de megafonia efectuats pel tècnic de so i tresorer del club, Juan Vicente Sanchis Albert, i amb la gran col·laboració dels clubs invitats i participants (Club de Patinatge Artístic Oliva, Club de Patinatge Artístic Llíria, Club de Patinatge Artístic Vinalesa, Club Patinatge Artístic Xanadú Torrent i els ballarins del Centre Esportiu i Benestar Ella de Silla...) es va poder donar començament.

 

Es va fer un contacte de pista mitja hora abans del començament, ni més ni menys que 12 actuacions, 38 patinadors i 12 ballarins. Tot va anar com la seda gràcies al presentador i entrenador Marcelino Albert a pesar del mal funcionament del micròfon, però la seua gran força, creativitat i carisma el van fer eixir airós de totes les situacions. També va col·laborar en aquesta presentació Lola Parella Rosa, sòcia del Club Patinatge Artístic Xanadú Torrent. Els colors del Club, blanc i verd, van estar en tot moment visibles en pista gràcies a les cintes que adornaven la tanca, així com les lones dels espònsors i col·laboradors... A l'acte va acudir, en representació de l'Ajuntament de Silla, el regidor de Règim Interior, Carlos Primo.

 

Formant diverses files, es va fer la Desfilada Inicial: CPA Oliva, Centre Esportiu i Benestar Ella de Silla, CPA Vinalesa, CPA Llíria i CPA Xanadú Torrent. En acabar la desfilada inicial, va començar l'Exhibició Inauguració del Club Patinatge Artístic Silla.

 

Entre les 12 actuacions cal destacar:

Els individuals de categoria benjamí del Club Patinatge Artístic Oliva i els col·lectius de diverses categories del Club Patinatge Artístic Vinalesa, Club Patinatge Artístic Llíria i Club Patinatge Artístic Xanadú Torrent. Les dues actuacions brillants de funky, hip-hop dels ballarins del Centre Esportiu i Benestar Ella de Silla. Així com la  parella de dansa sènior formada per Carmen Fernández i Marcelino Albert  del Club Patinatge Artístic Silla, que ens van interpretar "Dreamsand Miracles" fent gala de la seua elegància i estil que tant els caracteritza després de més de 15 anys de dedicació al Patinatge Artístic sobre rodes i gel, van aconseguir elevar els aplaudiments dels assistents.

 

Per acabar, es va fer una desfilada per a l'entrega de recordatoris als clubs invitats i participants. El nostre president, Roberto Martínez Albiñana,  i el nostre tresorer, Juan Vicente Sanchis Albert, van donar el passador final posant als patinadors medalles com a recordatori per la seua participació.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167