Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ÈXIT DE CONVOCATÒRIA AL I TORNEIG DE BÀSQUET INTERESCOLAR
ÈXIT DE CONVOCATÒRIA AL I TORNEIG DE BÀSQUET INTERESCOLAR
11/06/2013
ÈXIT DE CONVOCATÒRIA AL I TORNEIG DE BÀSQUET INTERESCOLAR
300 participants inscrits de tots els col·legis de Silla i un de Beniparrell
TORNEIG BASQUET 10
TORNEIG BASQUET 1
TORNEIG BASQUET 2
TORNEIG BASQUET 3
TORNEIG BASQUET 4
TORNEIG BASQUET 5
TORNEIG BASQUET 6
TORNEIG BASQUET 7
TORNEIG BASQUET 8
TORNEIG BASQUET 9

Tot un èxit de participació en el primer torneig interescolar organitzat pel Club Bàsquet Silla. Tants van ser els xiquets i les xiquetes inscrits al torneig, quasi 300 participants inscrits de tots els col·legis de Silla i un de Beniparrell,  que s’hagué de celebrar en dos dies i passar al dissabte els alumnes d’educació secundària.

 

Des del club volen donar les gràcies a tots els col·laboradors que els han  ajudat a dur a terme aquest projecte, tant als voluntaris que estigueren tot el divendres de vesprada i dissabte de matí, com als directors i professors d’educació física dels centres escolars del poble i conserges del pavelló municipal per facilitar a aquest club esportiu el que necessitàvem. Marcos Zaragozá, regidor d’Esports, i l’alcalde, Serafín Simeón, es van apropar al pavelló i van destacar la bona organització alabant l’èxit de convocatòria d’aquesta iniciativa. També es van poder veure els regidors del PSOE, Vicente Zaragozá i Felipe García.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167