Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JOSÉ GARCÍA MOLINA, CAMPIÓ DEL I CIRCUIT CATÀNIA A SANT JOAN
JOSÉ GARCÍA MOLINA, CAMPIÓ DEL I CIRCUIT CATÀNIA A SANT JOAN
03/06/2013
JOSÉ GARCÍA MOLINA, CAMPIÓ DEL I CIRCUIT CATÀNIA A SANT JOAN
Nieves Sanleón s'imposa en Sub-10
escacs 4
escacs 1
escacs 2
escacs 3

Molt bon cap de setmana per a l'Escola d'Escacs de Silla.  Diumenge, José García Molina quedava campió del I Circuit d'Escacs Grup Catània, celebrat a Sant Joan d'Alacant, i Nieves Sanleón guanyava la segona prova del circuit en la categoria sub-10. 

 

Una ratxa que continua a Alaquàs, ja que José Calabuig quedava en 4t lloc en Sub-10, en un torneig que va acabar a falta d'una ronda, fet que va privar José Calabuig de millorar la seua posició en el torneig.

 

D'altra banda, dissabte es va celebrar al Campello un tancat per a xiquets que juguen el campionat d'Espanya.  L'Escola Silla – López Instal·lacions, seguint la seua bona ratxa, va tornar a destacar ja que José García Molina va quedar subcampió i Nieves Sanleón tercera classificada. Cal comentar que el guanyador del torneig Ilyan té 14 anys i José i Nieves  7 i 8 anys, respectivament.

 

En el torneig social de Silla, després de 5 rondes, Ignasi Zaragozá va guanyar totes les partides i tot apunta que aquesta setmana pot proclamar-se campió.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167