Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ASSEMBLEA VOTA EN CONTRA DE LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DEL CLUB
L'ASSEMBLEA VOTA EN CONTRA DE LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DEL CLUB
27/05/2013
L'ASSEMBLEA VOTA EN CONTRA DE LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DEL CLUB
L'alcalde de Silla, Serafín Siméon, va acudir a l'Assemblea General Extraordinària en qualitat de soci

El Vicent Morera va ser testimoni de l'Assemblea de Socis del Silla Club de Futbol més concorreguda que es recorda en els últims anys, la qual cosa va suposar per a tots una nova demostració que la nostra entitat gaudeix en aquests moments d'una massa social fidel i preocupada pel futur del degà de l'esport siller.

 

L'alcalde de Silla, Serafín Siméon, va acudir a l'Assemblea General Extraordinària en qualitat de soci. Després d'aprovar, per majoria, els dos primers punts de l'ordre del dia: 1. Balanç de la gestió econòmica de la temporada 2012/13 i 2. Resum de la gestió esportiva de la temporada 2012/13, es va arribar al tercer punt que era la dimissió del president en mandat.

 

Ricardo Peris va exposar a l'Assemblea que posava el càrrec a la seua disposició i demanava ”per favor” que algun soci donara el pas de postular-se com a alternativa a la seua persona o, com a mínim, es formalitzara una Junta Gestora perquè “com ja vaig anunciar en el seu moment assumisc al 100x100 la responsabilitat del descens del Silla a Primera Regional i el meu deure i obligació és anar-me’n perquè el club estiga obert a gent nova que tinga la intenció de millorar la meua gestió de 6 anys”, i és que econòmicament enguany, segons els números presentats pel club, el Silla CF ha costat al màxim mandatari blanquet un total de 63.792,70 € repartits entre el Silla, que militava en Preferent; el Silla B, que ha jugat aquesta campanya en Primera Regional, i l'aportació personal de 17.500 € que va fer per a l'Escola del Club amb l'objectiu de no pujar les quotes dels alumnes, ateses les circumstàncies econòmiques que pateix la nostra societat, i el municipi de Silla no és precisament una excepció.

 

Tot açò va tindre el continu reconeixement públic en les nombroses intervencions dels socis i del mateix alcalde, que van alçar aplaudiments. A l'hora de votar la dimissió del president, en estar en l'ordre del dia i no complir el final del seu segon mandat, segons els estatuts, l'Assemblea, a excepció de la Junta Directiva que va donar suport a la postura de Peris, excepte un membre d’aquesta que va votar en contra, va rebutjar per majoria indiscutible la voluntat d'anar-se’n del dirigent siller, qui va dir que l'única cosa que no es perdonaria mai és que “el Silla CF no fóra viable sense ell, és un sentiment massa gran per a molts de nosaltres i per a Silla en general, i no em crec que cap persona a Silla no siga capaç d'entrar ací com jo vaig fer en el seu dia i portar açò endavant amb les seues idees”, però es va trobar amb la negativa dels socis.

 

Després de la votació, Ricardo Peris va prendre la paraula, i després de sol·licitar personalment a Serafín Simeón una reunió, va emplaçar els socis a una nova assemblea que se convocaria abans del 30 de juny on s'ha d'aclarir, definitivament, el futur del Silla CF 2013/14 i en la qual sabrem si, finalment, l'actual president finalitza el mandat i garanteix el futur de la nostra entitat dos anys més.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167