Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > NIEVES SANLEÓN DEL SILLA-LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIONAT EN “EL LIMONAR”
NIEVES SANLEÓN DEL SILLA-LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIONAT EN “EL LIMONAR”
20/05/2013
NIEVES SANLEÓN DEL SILLA-LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIONAT EN “EL LIMONAR”
José Antonio García Domingo ha aconseguit el títol de Monitor Nacional Base
ZGªDomingo
IMG_3584

La jugadora del Silla-López Instal·lacions ha quedat Campiona del torneig d’escacs celebrat el passat dissabte en el col·legi “El Limonar” de San Miguel de Salines.  La campiona va guanyar 5 partides i tan sols va perdre amb el campió del torneig. Nieves va quedar campiona femenina i subcampiona del torneig.

D'altra banda, s'ha celebrat a Alacant el curs Nacional de Monitor d'escacs organitzats per la Federació Espanyola d'escacs. José Antonio García Domingo, monitor de l'escola de Silla ha sigut un dels aprovats, aconseguint el títol de Monitor Nacional Base. Un títol, reconegut per la Conselleria d'educació, equivalent en futbol a entrenador nacional. Amb aquest títol José Antonio continua fent currículum amb l'únic objectiu de millorar sempre l'ensenyança en l'escola de Silla.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167