Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IKER GUANYA LA CURSA DE LA CHALLENGUER DE VALÈNCIA
IKER GUANYA LA CURSA DE LA CHALLENGUER DE VALÈNCIA
15/05/2013
IKER GUANYA LA CURSA DE LA CHALLENGUER DE VALÈNCIA
El ciclista de Silla va demostrar el seu gran estat de forma

Iker Bonillo Martín, corredor de la nostra localitat, va acabar el passat dissabte de guanyar la seua victòria número 70 dins del ciclisme valencià i nacional a  la cursa de la challenguer de València a la localitat valenciana de Castellar.

El ciclista de Silla va demostrar el seu gran estat de forma i va tornar a guanyar en el circuit urbà tradicional de tots els anys. El xiquet va demostrar  la progressió que porta  dins del ciclisme.  Pocs ciclistes estan al seu abast quant a victòries. Està demostrant any rere any el bon treball realitzat.  

Per altra banda, cal destacar la nova victòria d'Iker a Novelda. El xiquet de Silla va demostrar de nou el seu bon estat de forma a la localitat alacantina de Novelda. Es va imposar a l'esprint en la línia de meta. La cursa es va desenvolupar en un circuit urbà pels carrers de la localitat. Iker va demostrar el seu bon esprint en el grup reduït que va arribar a meta i va guanyar amb autoritat una nova victòria per a afegir al seu palmarés.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167