Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ADRIÁN COSTA ENTRA EN LA SELECCIÓ VALENCIANA D'ESCACS
ADRIÁN COSTA  ENTRA EN LA SELECCIÓ VALENCIANA D'ESCACS
06/05/2013
ADRIÁN COSTA ENTRA EN LA SELECCIÓ VALENCIANA D'ESCACS
Nieves Sanleón comparteix el primer lloc a Elx
escacs 1 maig
escacs 3 maig
escacs 2 maig

El xiquet del Silla-López Instal·lacions, Adrián Costa Grau, ha sigut convocat per la selecció valenciana per a anar al campionat per equips Sub-14 per autonomies que tindrà lloc del 26 al 29 de juny a Padró (Galícia). Una  gran alegria per al Club i per a Adrián i la seua família, ja que és un reconeixement  al seu esforç i constància en els escacs.

D'altra banda, el dissabte es va disputar a Elx una nova prova del Circuit IFA. En Sub-8, José García Molina és líder quan només falten tres proves, i en sub-10 la xiqueta Nieves Sanleón va realitzar un magnífic torneig, quedant empatada en el primer lloc de la seua categoria.

A la ciutat de València es va jugar un altre torneig de xiquets, en el qual va destacar José Calabuig que va arribar a la partida final, la va perdre i va quedar empatat en el segon lloc del torneig.

Al nostre municipi va arrancar el campionat social, amb un gran índex de participació. Aquest torneig es  juga els dissabtes a les 16.30 h al Casal Jove de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167