Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JESÚS CEBRIÁ DEMOSTRA DE NOU LA SEUA PROFESSIONALITAT AL TROFEU PILOTA GV
JESÚS CEBRIÁ DEMOSTRA DE NOU LA SEUA PROFESSIONALITAT AL TROFEU PILOTA GV
26/04/2013
JESÚS CEBRIÁ DEMOSTRA DE NOU LA SEUA PROFESSIONALITAT AL TROFEU PILOTA GV
Una partida en la qual Álvaro, Jesús i Herrera es van imposar sobre Soro III i Dani per un folgat 60 a 30

El trinquet Pelayo va acollir la segona semifinal del Trofeu Pilota Generalitat Valenciana en la modalitat d'escala i corda. De nou, el nostre pilotari, Jesús Cebriá del Rey, torna a demostrar la seua professionalitat portant aquest esport totalment autòcton amb orgull per tota la Comunitat.

Una  partida en la qual Álvaro, Jesús i Herrera es van imposar sobre Soro III i Dani per un folgat 60 a 30. La victòria del trio va vindre, sobretot, per la seua superioritat numèrica, i pel fet que les tres línies van oferir el seu millor nivell, impedint que els seus rivals trobaren qualsevol buit on allotjar la vaqueta.

Álvaro, darrere, va destacar especialment des del dau. La seua primera pilota quasi sempre va ser dirigida al pouet, racó on conflueix la paret lateral i la del rebot, obligant Soro III a llevar-se la pilota de damunt, generalment amb l'esquerra. I a partir d'ací Jesús i Herrera, sobretot el primer, per a concretar el quinze amb la rematada.

Davant, Jesús va tornar a oferir el nivell exhibit en la final del Circuit Bancaixa. Després de la consecució del títol en la lliga professional el mitger de Silla va tornar a multiplicar-se en la pista i a colpejar amb criteri, sempre buscant l'opció més efectiva.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167