Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IKER BONILLO S'IMPOSA EN EL TROFEU INAGURACIÓ
IKER BONILLO S'IMPOSA EN EL TROFEU INAGURACIÓ
19/04/2013
IKER BONILLO S'IMPOSA EN EL TROFEU INAGURACIÓ
Iker es posa el primer en la classificació general de la chalenguer
iker abril 2
iker abril 1

El corredor de Silla, que pertany al Club Jesús Hernández,  s'imposa en solitari en la línia de meta del recinte del velòdrom de València. La carrera es va disputar sobre un circuit urbà que rodejava el velòdrom valencià.

El ciclista de Silla se n’anà en solitari en la segona volta i va arribar amb uns metres de distància  sobre el segon corredor a meta. Aquesta és la seua 66a victòria dins del ciclisme base. Amb aquesta acció i la seua gran trajectòria professional,  una vegada més Iker demostra que és un corredor a tindre molt en compte dins del ciclisme, no sols valencià, sinó també a nivell nacional. Tots els tècnics destaquen en ell el seu comportament i la intel·ligència que demostra en la carrera.

Amb aquest trofeu inauguració, Iker es posa el primer en la classificació general de la chalenguer. Una  classificació que ha guanyat en els tres últims anys i que es dóna al corredor més regular d'un total de 15 proves.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167