Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > I TRIATLÓ INDOOR SOLIDARI CIUTAT DE SILLA
I TRIATLÓ INDOOR SOLIDARI CIUTAT DE SILLA
26/03/2013
I TRIATLÓ INDOOR SOLIDARI CIUTAT DE SILLA
La prova va suposar un idoni bateig en el triatló per a nombrosos participants gràcies a un còmode i assequible sistema de competició
triatlon 1
triatlon 2

La piscina coberta de Silla ha sigut l'escenari de la primera edició del Triatló Indoor Solidari Ciutat de Silla. Un esdeveniment de caràcter no competitiu que aconseguia reunir un bon nombre de participants i públic en aquestes instal·lacions per a disfrutar d'una agradable jornada d'esport solidari.

Un esdeveniment organitzat per l'Associació Nucli Esportiu, en col·laboració amb l'Ajuntament de Silla i Eulen Sports, que va comptar amb la supervisió tècnica de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Un treball conjunt en què l'objectiu se centrava a oferir una nova i assequible alternativa per a tot tipus d'esportistes, iniciats o no en el món del triatló.

Per a això, es va desenvolupar un esquema de funcionament de la prova en el que es va intentar mantindre al màxim les característiques que defineixen qualsevol triatló tradicional. D'aquesta manera, els participants van realitzar un primer segment de natació de 10 minuts de duració, seguit del tram ciclista sobre bicicletes de spinning durant 15 minuts, per a finalitzar amb un recorregut de carrera a peu de 2 quilòmetres. I tot això amb les seues respectives transicions i un distés ambient de notable esportivitat.

Així mateix, es va organitzar un punt de recollida d'aliments destinats als punts d'atenció de Càritas de la localitat, amb una més que destacable resposta que provenia tant dels participants com dels mateixos veïns de Silla.

En definitiva, un primer pas per a consolidar un circuit com el de les Triatló Indoor Sèries CV, la finalitat del qual és la d'acostar aquesta apassionant modalitat a l'esportista en general, al mateix temps que desenvolupar una alternativa de competició practicable durant tot l'any que mantinga de manera íntegra els tres segments, natació inclosa.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167