Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MARC CARBONELL DEL SILLA- INSTAL•LACIONS LÓPEZ SUBCAMPIÓ EN NOU CENTRE
MARC CARBONELL DEL SILLA- INSTAL•LACIONS LÓPEZ SUBCAMPIÓ EN NOU CENTRE
22/03/2013
MARC CARBONELL DEL SILLA- INSTAL•LACIONS LÓPEZ SUBCAMPIÓ EN NOU CENTRE
José García va aconseguir un 6t lloc
escacs març 1
escacs març 2
escacs març 3

Ahir dijous es va disputar  la final del circuit d'escacs de Nou Centre. A aquesta final van accedir els 30 millors Sub-10 del circuit, entre els quals es troben els millors xiquets de Sub-8 i Sub-10 de la província de València.

Del Silla- Instal·lacions López van jugar Marc Carbonell i José García. El torneig els va ser molt bé als dos i en la penúltima ronda van jugar entre ells líders de l’event. La partida va acabar en taules, molt disputada i amb centenars d'espectadors mirant. En l'última ronda José en taula 1 s'enfronta a l'excampió d'Espanya Pablo Cubells, perd i cau fins al 6t lloc.  En taula 2 Marc Carbonell va ganar i acaba Subcampió..llástima que no quedarà una altra partida. Excel·lent torneig dels dos xiquets del Silla que van estar prop de guanyar.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167