Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA-LÓPEZ INSTAL•LACIONS GUANYA A ALACANT
JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA-LÓPEZ INSTAL•LACIONS GUANYA A ALACANT
11/03/2013
JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA-LÓPEZ INSTAL•LACIONS GUANYA A ALACANT
Marc Carbonell, campió al Corte Inglés de Nuevo Centro
ajedrez marzo 1
ajedrez marzo 2
ajedrez marzo 3
ajedrez marzo 4
ajedrez marzo 5

A la capital alacantina es va disputar un magnífic torneig d'escacs infantils. José García Molina va acaparar l'atenció del torneig, en un joc amb molta maduresa. José,  de 7 anys, es va imposar als millors jugadors d'Alacant de la seua categoria i va quedar campió en Sub-8 imposant-se en totes les partides. En la categoria Sub-10, la xiqueta Nieves Sanleón aconseguia un merescut subcampionat amb un joc molt combinat. A la cerimònia de lliurament de premis es va fer menció al club de Silla que no para de pujar al més alt del pòdium.

Marc Carbonell va quedar campió a Nuevo Centro i va guanyar en la categoria Sub-10 totes les partides i, així, es classifica per a la gran final que tindrà lloc el 21 de març.

En el campionat interclubs d'escacs, el primer equip de Silla empatava 4 a 4 contra l'Ateneu Marítim de València. Idèntic resultat va ser el que va aconseguir el Silla B a Massanassa. El Silla C descansava i el Silla D, amb un jugador menys, empatà en la seua visita a Enguera. Quan falten 2 jornades, els equips de Silla A i B aconsegueixen la permanència en un any difícil i el Silla C lluitarà per quedar campió.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167